Jump to content


Σπαστικο πρόβλημα με reset


Gregorypeg1000

Recommended Posts

Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει οταν κανει το pc resart μονο του?οχι ομως να κανει κανονικο τερματισμο.κατι σαν ρεσετ.δοκιμασμενο το συστημα με ολα τα progs για 6ωρες+(μνημες,cpu).ο σκληρος δοκιμασμενος για errors.η καρτα στα 950/1100 stressαρισμενη με furmark για μιση ωρα + πολλες ωρες bfbc2.

Καμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο?

Σημειωση πως μετα το <<reset>> οι χρονισμοι και ο ανεμηστηρας της καρτας εχουν γυρισει στις αρχικες ρυθμισεις τους

Link to comment
Share on other sites

Πάντως εγώ, αφού είχα κάνει overclock τον 930 είδα ότι με το 880αρι τροφοδοτικό μου δεν με σήκωνε και πήρα 1050αρι enermax. πολλά usb και γενικά πολλά μπλιμπλικια κάνουν το το τροφοδοτικό να τα παίζει.

Γενικά είδα ότι ο ι7 δεν θέλει μόνο πολύ αλλά και πολύ καλό ρεύμα

Κατα τα άλλα θα ρηλάξαρα τους χρονισμους γενικά να δώ αν το κάνει (λιγότερο overclocking) η στην αντίθετη θα έδινα περισσότερο ρέυμα

Link to comment
Share on other sites

δν παιζει να φταιει ο cpu.εχει φαει και παραπανω ρευμα και τον εχω δοκιμασει εκει που ειναι σταθερος με 6ωρες linx,32αρια superpi για τον imc +++.οτι υπαρχει στο forum.αλλα δν.και δν μου βγαζει και ενα bsod να δω το error.κατευθειαν rr.

Link to comment
Share on other sites

Το απότομο restart στο κάνει κάπου συγκεκριμένα η εντελώς τυχαία?

Αν τυχαία δοκίμασε να ελαφρύνεις το motherboard απο συσκευές usb και μπορεί να δείς έκπληκτος ότι είναι σταθερότερο

Απο πότε άρχισε αυτή την συμπεριφορά?

Κοίταξε, λογικά η κάτι το ενοχλεί η κάτι δεν έχει

Link to comment
Share on other sites

εντελως τυχαια.για να καταλαβεις 3 μερες τωρα ηταν ανοιχτος συνεχεια και δν εκανε κιχ οταν επαιζα bfbc2 και σκαλωσε χθες το βραδυ σε idle ενω ειχα ανοιχτο msn,firefox,itunes.Πάνω στη μητρική έχω πληκτρολόγιο ποντίκι και εκτυπωτή στις usb με δικη του τροφοδοσια ο εκτυπωτης εννοειται.να μου κανει τα κολπα η καρτα γραφικων αποκλειεται??Και κανεις αλλος γνώμη??

Link to comment
Share on other sites

Τσεκαρε πολυμπριζο ρευματος (για διαρροες). Ποσπαθησε να μετακινησεις μια υποδοχη usb (στο πισω μερος) προς ολες τις κατευθυνσεις με ελαφρα πιεση καθως δολευει ο η/υ. μηπως καποια καρτα δεν εχει "κατσει" καλα.. (προσφατη αλλαγη σε hardware) Αφαιρεσε τα καλωδια power switch και reset switch απο μητρικη αφου εχει ηδη αναψει και βγαλε τα συμπερασματα σου. Επισης μπορει να το κανει απο driver based antivirus ή firewall. Εκανες κανα "υποπτο" update προσφατα? Το daemon καμια φορα μπορει...

Link to comment
Share on other sites

δοκιμασα αυτο με τα usb.τιποτα.αλλαγη hardware προσφατα δν εγινε.καθαρισμος μονο με πινελο.λετε να εφυγε καμια τριχα και να μου κανει την ζημια?antivirus εχω το avast που ειχα παντα και το βαζω και σε αλλα pc και δν βλεπω κανεναν προβλημα.updates οτι κανουν τα windows και τους drivers της ατι που κανω εγω αλλα δν τους αλλαξα προσφατα.εβαλα το ρευμα στο qpi/vtt απο 1,30 στο 1,32 και το ρευμα στο χ58 απο 1,14 στο 1,2 και δν εχει κανει μεχρι στιγμης <<restart>> απο τοτε που εκανα το thead.

Link to comment
Share on other sites

όχι ρε παιδιά 7 και utorrent...δεν παίζει να κάνει τέτοιο κόλπο...

...γύρνα την κάρτα στα default και δες αν είναι stable...αν εξακολουθήσει να κάνει restart ξεκίνα να βγάζεις συσκευές....γενικά ρίξε μια ματιά σε ότι έχεις βάλει χέρι και γύρνα το στα defaults

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.