Jump to content



Πρόβλημα με AMD processor


Dexter

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά!

Πρόσφατα είχα ένα ατύχημα με τον επεξεργαστή μου(είναι παλιός βέβαια-AMD ATHLON 64 processor 1.8MHz 800/512kb me socket 754),στράβωσαν μερικές απο τις <<αγκύθες>> του και μία έχει τσαλακωθεί τόσο πολύ που δεν ισίωνει.

Μήπως γίνεται να αφαιρέσω τελείως την συγκεκριμένη <<αγκύθα>> και να δουλεύει με ένα FSB(νομίζω έτσι λέγεται:p)λιγότερο???

Ελπίζω να μην είπα βλακεία και να...:tomato:!!!

Link to comment
Share on other sites

μία έχει τσαλακωθεί τόσο πολύ που δεν ισίωνει.

ΤΗ ΣΤΙΡΕΛΑ ΤΗ ΣΤΙΡΕΛΑ!

Καλυτερα να δοκιμασεις να το ισιωσεις με καποιο τσιμπιδακι παρα να το βγαλεις τελειως το pin/ποδαρακι.

Link to comment
Share on other sites

κανένα πρόβλημα φίλε μου, αν δεν ισιώνει κ δεν έχεις άλλη λύση κόψε το και τοποθέτησε το στο σωστό σημείο (Ακριβώς εκει που θα ήταν στον cpu) πάνω στο σοκετ κ στην μητρική,

αν δεις οτι δεν ακουμπάει πάρε ενα βελόνι τις μάνας (η ενα κομμάτι χάλκινο καλώδιο, κάνει αυτο που έχουν μέσα τα καλώδια του οτε το μονόκλωνο) κόψε στο επιθυμητό μήκος κ βάλε αυτό στην θέση του στο σοκετ.

απλά σιγουρέψου να ακουμπάει στον cpu

Link to comment
Share on other sites

... λύση βέβαια είναι μπλε το PC και στην θάλασσα...

Να δώ τι αλλο θα χωρέσει αυτή η θάλασσα πια... την διαφήμισή της north δεν εχει δει κανενας πια??:hehe:

Επι του θέματος..Στράβωσες καποια pins , μπορεις να τα ισιώσεις με πολλή υπομονή, αμα κοπεί έστω και ένα φυσικά και θα έχεις πρόβλημα (άλλωστε αν δεν χρειάζονταν δεν θα ήταν εκεί), η λύση να βάλεις κατι ( καποιο μικρό συρματάκι ή το ιδιο το κομμένο pin στην θέση του δηλαδή αυτό που λεει ο Alexisferos) ειναι για μένα επικίνδυνη και δεν θα στο συνιστούσα (να πάρεις και καμία φωτιά :ph34r:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.