Jump to content



ποιον ssd για netbook;


psyber

Recommended Posts

καλησπέρα και Χριστός ανέστη.

έχω ένα msi wind u100 και σκέφτομαι να του βάλω ένα ssd για να το κάνω λίγο πιο γρήγορο. στο σταθερο έχω τον 80αρη postville που πίνω νερό στο όνομα του αλλα τον θεωρώ κάπως too much για το λαπτοπακι. ο 40αρης της Intel τι λέει; γενικά ποιον προτείνεται σχετικά οικονομικό; θεωρετε ότι θα έχουμε ιδιαίτερο οφελος σε επιδόσεις και αυτονομία;

Link to comment
Share on other sites

Γενικα στα netbook υπαρχει θεμα με τους controllers. Δυστυχως δεν επαρκει ο controller ωστε να εκμεταλευτει στο επακρον τις δυνατοτητες ενος SSD.

Προσωπικη αποψη, θα πηγαινα σε εναν SATA 7200 στροφων.

Αν παλι επιμενεις για SSD, καλος ο X25-V της Intel για τα λεφτα του. Αν μπορεις να βρεις κανεναν κιολας μεταχειρω για να μην δωσεις τοσα λεφτα τοτε ακομα καλυτερα.

Link to comment
Share on other sites

Σε ένα netbook ένας Apacer A7201 που τον έχει το Πλαίσιο στα 66€ θα μπορούσε να έχει θέση; Δεν είναι Intel, ο controller παίζει να είναι επιπέδου JMicron, αλλά προσωπικά σε normal χρήση σε περιβάλλον ΧΡ δεν παρατηρώ κολλήματα ή γενικότερα προβλήματα; Μήπως για μηχανήματα επιπέδου netbook δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω ή η χαμηλή επεξεργαστική ισχύ θα αναδείξει προβλήματα που δεν βλέπω στο desktop με τον X2;

Link to comment
Share on other sites

προσφατα εβαλα εναν intel 40αρη σε acer aspire one a110. αφου ξερουμε για το πως δουλευουν οι intel καλυτερα μην δωσεις λεφτα σε αλλους και βαλε τον 40αρη.

ειχα βαλει και ενα boot time για τα xp σε 9,κατι sec.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.