Jump to content



Επιλογή OTE (Conn-X) modem-router


spdrosin1416003315

Recommended Posts

Παιδιά αύριο 8/4/2010 - το πολύ μεθαύριο - θα προβώ σε αλλαγή παρόχου (από Forthnet σε OTE) και θα ήθελα, όποιος γνωρίζει, να μου πει, τί modem-routers παίζουν αυτόν τον καιρό στον ΟΤΕ, για να τους ζητήσω, αν μου επιτραπεί φυσικά, γιατί έχω διαβάσει πως γίνεται.

Εκτός από το Thomson TG585v7 [δε με βολεύει, γιατί έχει τις λυχνίες LAN (Ethernet - 1/2/3/4) στο πίσω μέρος και δε μπορώ να (επι)βλέπω τι γίνεται στο σπίτι και ποιος μου "τρώει" το bandwidth] ποιο άλλο προτείνετε να ζητήσω;

Αν και δε νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο, εγώ θα το αναφέρω παρόλα αυτά, πως πιο πολύ ασχολούμαι με διαδικτυακά παιχνίδια και περιήγηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καμία απάντηση, αλλά εγώ θα αναφέρω το αποτέλεσμα.

Σήμερα 29/4, όπως μου είχαν πει εδώ και 10 μέρες, πως ήταν προγραμματισμένο, ήρθε το modem-router. Όταν με πήρε η υπάλληλος του ΟΤΕ της ζήτησα να μου στείλουν το Baudtec ή το Sagem, γιατί το Thomson TG585 v7 το έχω ήδη. Έτσι κι έγινε: Baudtec TW263R4 - A2/B2.

Link to comment
Share on other sites

Για Conn-x TV ποιο router προτεινετε??

Προσφατα εβαλα απο 2mbps επιτελους 24mbps, και με Speedtouch 585v6 επιανε 11900 περιπου

Μετα απο λιγο καιρο ομως βαλαμε Conn-x TV (θελαμε να βλεπουμε κατι αγωνες βολει που δειχνει :p ) και μου στειλανε το Sagem 2444 το οποιο εχει θυρα για Set Top Box

Τα συνεδεσα ολα οκ, ομως αυτο το sagem συγχρονιζει στα 8900 maximum, και κανει παρα πολυ συχνες αποσυνδεσεις σε ασχετα χρονικα διαστηματα

Πηρα τηλεφωνο για βλαβη να το ελεγξουν αλλα παλι τα ιδια

Παιζει να φταιει το sagem? Να υποθεσω οτι για να παιξει το conn-x TV θελει οπωσδηποτε router με υποστηριξη για Set Top Box, δηλαδη το speedouch που εχω δεν παιζει ετσι?

Αραγε αν αγοραζα το Speedtouch 585v7 που εχει υποστηριξη για STB θα επαιζε καλυτερα/κλειδωνε ψηλοτερα?

Οποιος ξερει να απαντησει θα μου εκανε μεγααααλη εξυπηρετηση!!!:flower:

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορείς να αναπαράγεις τις ρυθμίσεις που έχει το sagem για τη θύρα STB σε κάποιο άλλο modem δε νομίζω να είχες πρόβλημα. Λογικά θα παίζουν πάνω από διαφορετικό VPI-VCI για να διαφοροποιεί τις υπηρεσίες.

Link to comment
Share on other sites

Το τσεκαρα αυτο, το IPTV εχει αλλες ρυθμισεις απτο υπολοιπο ADSL.. Μπορω σε ενα router π.χ. στο speedtouch 585v6 να ορισω η μια LAN να εχει αλλο vpi - vci απτις αλλες??

Επισης το πρωτοκολλο διαφερει, στο ADSL ειναι PPPoE και το IPTV ειναι Bridge

Link to comment
Share on other sites

Για το bridge είναι το ίδιο που κάνουμε όταν θέλουμε να τερματίσουμε το PPPoE σε άλλο router. Οπότε θα πρέπει το modem που θα πάρεις να υποστηρίζει mapping του vpi/vci σε κάποιο συγκεκριμένο port.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
αν μπορείς να πάρεις το sagem fast 2404 θα είσαι άρχοντας...μακράν το καλύτερο από όσα δίνει ο ΟΤΕ προς το παρόν.

Αν διάβαζες το δεύτερο μόλις ποστ πριν στείλεις θα ήταν καλύτερα. :fight:

Link to comment
Share on other sites

με τέτοια αγένεια μην περιμένεις πολλές απαντήσεις στα θέματά σου από τους συμφορουμίτες μελλοντικά. κακό δικό σου.:laughing:

Τί λες; Αγένεια είναι που απάντησες κάτι τελείως άκυρο; Και που στην τελική δεν είχα κακή πρόθεση - στο γραπτό λόγο το ύφος δε μπορεί να φανεί. Μια χαρά εγώ τα βρίσκω με τους συμφορουμίτες. Απλά ίσως το έγραψα και γω κάπως περίεργα όντως, αλλά πραγματικά η απάντηση σου ήταν παντελώς άσχετη - δε διάβασες πιο πάνω πριν απαντήσεις. Ας μη δωθεί όμως συνέχεια - δεν υπάρχει λόγος.

Link to comment
Share on other sites

spdrosin είχες δίκιο που δεν το είδε παραπάνω, αλλά του μίλησες απότομα, μπορούσες να το πεις πιο κόσμια.

Ακριβώς όπως τα λες είναι, συμφωνώ, και το παραδέχτηκα κιόλας, πως ο τρόπος μου ίσως ήταν "κάπως". Όλα ok. :shifty:

Link to comment
Share on other sites

Μηπως γνωριζει κανεις αν τα NETGEAR εχουν προβλημα με το conn-x?

Ρωταω γιατι ενω το δικο τους COMTREND δουλευει κανονικα προσπαθω να βαλω πανω ενα NETGEAR αλλα ενω ολα τα λαμπακια του αναβουν σωστα (δηλαδη και συγχρονιζει και μπαινει στο internet) δε μπορω να μπω internet απο το laptop.(τα windows7 βγαζουν ενα dns error στο troubleshooting)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.