Jump to content


Εγκατασταση καρτας


porgy

Recommended Posts

πηρα την ati 5670...ηθελα να κανω κ φορματ κ το κανα...μετα το φορματ βαζω το cd της ati αλλα ουτε καν στα μισα της εγκαταστασης τρωει επανεκκινηση..τι φταει? θελει πρωτα να κανω αναβαθμιση τα xp σε sp3? γτ τετοιο προβλημα με nvidia δεν ειχα...μετα την εγκατασταση των windows το πρωτο πραγμα που βαζα ηταν οι drivers της καρτας γραφικων...

Link to comment
Share on other sites

αυτα που μπηκαν ηδη κ φαινονται στην προσθαφαιρεση προγραμματων,ενω δεν ολοκληρωθηκε η εγκατασταση, να τα βγάλω πρωτου κανω εγκατασταση απτην αρχη? εχει μπει κ ενα Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable περα απο το ATI Catalyst Install Manager

Link to comment
Share on other sites

Υποχρεωτικα SP3 και το τελευταιο DirectX πριν κανεις εγκατασταση την σειρα 5ΧΧΧ.

Η πρωτη εγκατασταση για σιγουρια στα XP πρεπει να γινεται απο το CD και μετα να φορτωσεις τις επομενες εκδοσεις των drivers.

Οτι εγκατασταθηκε βγαλτο.

Link to comment
Share on other sites

Αν θυμάμαι καλά το ati catayst χρειάζεται και το .net από την MS αλλιώς δεν προχωράει ηα εγκατάσταση.

Για να είσαι οκ βάλε πρώτα τα χρ, μετά άσε τα να κάνουν τις αναβαθμίσεις τους και στο τέλος πέρνα το control center της κάρτας.

Ή αν δεν σου είναι απαραίτητο κατέβασε μόνο τους drivers της κάρτας γραφικών.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.