Jump to content



Sapphire 5670 1GB GDDR5 !69Euro!


stackeras

Recommended Posts

1.5 μηνα. Την δίνω γιατί δεν έχω χρόνο πλέον για παιχνίδια. Οι αποδόσεις τις ήταν εντυπωσιακές. Την δοκίμασα με μια 8800GTS 512 και ήταν περίπου στα ίδια στο FurMark 1.8! 61Watt MAX κατανάλωση για μικρά τροφοδοτικά και δεν θέλει καμια extra τροφοδοσία. Πολύ κρύα κάρτα. Ιδανική για HTPC η για normal απαιτήσεις από gamers. Θεσσαλονίκη ΑΜΕΣΑ! Αποστολή μετά απο κατάθεση σε AlphaBank

1_5670_1.JPG

"Από την έξοδο HDMI μπορούμε να πάρουμε full HD video και πολύ υψηλής ποιότητας ήχο. Να σημειωθεί εδώ ότι στις νέες ΑΤΙ 5xxx VGA έχουμε ενσωματωμένη την καινούργια, αναβαθμισμένη γενιά του HDMI 1.3a, το οποίο υποστηρίζει Dolby TrueHD, DTS-HD, AC-3 και DTS με 7.1 κανάλια audio με 192 kHz / 24-bit."

"Στο λαμάκι της βρίσκουμε ένα DVI port, ένα HDMI port και ένα mini DisplayPort.

Κάνοντας χρήση όλων αυτών των εξόδων, ο χρήστης μπορεί να χτίσει το περίφημο Eyefinity multi-display της ΑΤΙ και η HD 5670 να οδηγήσει τρεις οθόνες σε απαράμιλλα υψηλή ανάλυση. Βέβαια, για να γίνει αυτό, πρέπει η μία οθόνη μας να έχει mini DisplayPort."

TNKS

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.