Jump to content



Περίεργο θεματάκι με απόδοση παιχνιδιού σε δύο διαφορετικές οθόνες και ίδια ανάλυση.


hayabusa

Recommended Posts

Φίλος έχει το εξής προβληματάκι με το οποίο δεν κατάφερα να βγάλω άκρη οπότε ζητώ τα φώτα σας.

Έχει εγκαταστήσει στο φορητό του κάποιο παιχνίδι. Καθώς ο φορητός δεν είναι και ό,τι πιο σύγχρονο βρήκαμε την χρυσή τομή (απόδοσης/ γραφικών), και όσο στέλνει την εικόνα σε μια εξωτειρκή οθόνη που έχει όλα πάνε καλά. Όταν όμως με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις πάει να τρέξει το παιχνίδι παίζοντας από την οθόνη του φορητού σέρνεται το σύμπαν. Δοιμάσαμε ακόμη και τις χαμηλότερες ρυθμίσεις, επανεκινήσεις κλπ, αλλά τίποτα. Επιμένει να σέρνεται.

Για δώστε, καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και τι μπορεί ίσως να γίνει :T:

Link to comment
Share on other sites

Θα βοηθουσε να πεις και τι φορητο εχει :p

τιποτα με drivers μου μυριζει μενα...

ένα μηχανάκι του 2007 είναι. cpu intel T7200 και vga μια Ati Radeon X1600 mobility.

οταν συνδέεις την 2ρη οθόνη η πρώτη είναι κλειστή να υποθέσω; Μήπως παίζει τπτ power management και κόβει την απόδοση του υπολογιστή.

με το power management δεν έχει κάτι. στις υψηλές επιδόσεις ειναι πάντα. όταν δείχνει στη δεύτερη οθόνη η πρώτη είναι κλειστή, ναι

Link to comment
Share on other sites

Μπορει με καποια ρυθμιση να θεωρει την 2η οθονη ως επεκταση με αποτελεσμα να δινει προς επεξεργασια στη καρτα γραφικων 2χ την αναλυση που εχεις βαλει.Ψαξου στον catalyst σιγουρα κατι θα πρεπει να πειραξεις εκει.Εχω και εγω λαπτοπ με χ1600 και με 2η οθονη μαλιστα και ειχα και γω προβληματα αλλα δεν μου σερνοταν.Βtw σε τι παιχνιδια την δοκιμαζεις?Δεν ειναι και για πολλα πολλα η καρτουλα :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.