Jump to content


Σοβαρό πρόβλημα με ιό!


uNick

Recommended Posts

Καταρχήν θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που γράφω με greeklish αλλα το Mac μου δεν έχει ελληνικά.

Οι γονείς μου κάτι έκανα και γέμισε το pc ιούς. παο να το φτιάξω και βλέπω ένα "antivirus" με όνομα Security essentials 2010.Για να μην κολλήσουν τα υπόλοιπα pc στο δίκτυο "ξεσινδεσα" τελείως το computer. κάποια stimgh το Security essentials 2010 m βγάζει μήνυμα ότι κάποιος προσπαθεί να επιτεθεί στο pc.... πως?? αφού το έχω "ξεσινδεσι"... Τότε κατάλαβα ότι είναι αυτό ο ιός. Παο να κάνω απεγκατάσταση και δεν βρίσκω πουθενά το "ουνισταλλ" του... στην διαδρομή c:\program φίλες\security essentials 2010 . εκεί μέσα είχε μονο ένα "security_essentials_2010.exe" . προσπάθησα να το διαγράψω δεν γινόταν. Για να μην πολυλογώ και σας κουράζω με τα greeklish. Δεν μπορώ να μπω με safe mode, μου έχει μπλοκάρει το task manager και το cmd. Θα σας παρακαλούσα να μου βρείτε μια λύση καθώς δεν ξέρω πως μπορώ να το φτιάξω αποφεύγοντας το format.

Ευχάριστο πολύ.

P.Σ.: αν κάποιος mod έχει την διάθεση να το αλλάξει σε ελληνικά θα τον ευχαριστούσα... αλλιώς θα το αλλάξω όταν παο βρω ένα computer με ελληνικά.

Link to comment
Share on other sites

Γράψε το directory και μπες μέσω cmd για να το διαγράψεις.Το ίδιο είχε κολλήσει και της αδερφής μου και δεν έβγαινε με safe mode.Ένα απλό delete,reboot και τέλος.

Link to comment
Share on other sites

@jpavly: Δεν μπορώ να μπω σε safe mode... έχω bali το nod32 και σκανάρει.

@ganastasiou: 1000 Ευχάριστο φιλε μου :)

@pontium: δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω task manager, cmd, safe mode. λέει ότι και καλά έχουν επηρεαστεί από ιο.

@mariosalice: φιλε μου πιστεύω αυτό το site θα με βοηθήσει πολύ.. σε ευχάριστο πολύ

Θα σας ενημερώσω για τα νέα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.