Jump to content


Πρόβλημα με Driver ασύρματης κάρτας δικτύου στα seven


polopower

Recommended Posts

Σας παρακαλώ αν μπορείτε να βοηθήσετε σε ενα πρόβλημα μπου έχω. Στο pc μου έχω τα windows 7 ultimate 64 bit και έχω αγοράσει μια κάρτα δικτύου ασύρματη ASUS PCI-G31. Έχω κατεβάσει απο το site της ίδιας της Asus, driver για windows 7 64 bit αλλα ενώ τα περνάω η κάρτα δε λέιτουργει. Καμία ιδέα για το τι μπορω να κάνω?? Η κάρτα έχει δοκιμαστει και σε αλλο pc με xp και λειτουργει κανονικα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

φιλε μου ειχα και εγω το ιδιο προβλημα!Με την netgear wg311v3.στα xp και στα vista που την δοκιμασα δουλευει κανονικοτατα ενω στα seven τιποτα!την κανει εγκατασταση σαν driver την βρισκει κανονικα αλλα βγαζει σφαλματακι.νομιζω πως αν την φορας επανω και κανεις καινουργια εγκατασταση των windows 7 θα στην εγκαταστησουν αυτα και θα λειτουργει. . . :unsure:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αν και άργησα να απαντήσω γιατι δεν είχα internet, τελικά με το που έγιναν τα seven μου build 7600 όλλα διορθώθηκαν.Εκαναν αυτόματο update και με drivers των windows δουλεύει η κάρτα μου μια χαρά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.