Jump to content



DOA προϊόντος από e-bay. Τι να κάνω;


Athens2004

Recommended Posts

Μου ηρθε Doa απο hong kong την τυχη μου μεσα. Τωρα ξαναστελνω πισω και περιμενω ''rma'' ? Αν μου το παιξει Κινεζος :p ο πωλητης τι κανω? αρνητικη αξιολογηση ?

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα επικοινώνησε μαζί του και θα σου πει αυτός τι προτίθεται να κάνει... μην κάνεις ακόμα καμία αξιολόγηση και φυσικά μην γίνεις ελληνάρας να' ουμ...

// Move me pls...

Link to comment
Share on other sites

Κατ'αρχήν τα λεφτά σου τα παίρνεις πίσω για πλάκα μέσω dispute στο Paypal. Αλλά πάντα επικοινωνείς μαζί του, στο 90% των περιπτώσεων με το φόβο της αρνητικής σου στέλνουν νέο επί τόπου.

Link to comment
Share on other sites

hi ,plesae try ,if the battery have problem ,we can send battery for you ,if still can not ,you can send back ,we will refund your full money

Aυτο εστειλε. Να τον εμπιστευτω ? το refund εχει να κανει με paypal. Θα του πω οτι δεν με ενδιαφερει το refund ( δεν θα το απαιτησω δλδ, αν θελει refund only refund. ) απλα να στειλει αλλο που να δουλευει . Δλδ ενα κινητο που παιρνει 2 καρτες και το θελω για το πρωι που δουλευω για να μην κουβαλαω 2 τηλεφωνα ( προσωπικο + εταιρικο )

εδιτ τωρα ειδα και το ποστ του Jp ok.

Link to comment
Share on other sites

Τελικα του ειπα να μην κανουμε refund αλλα να στειλει αλλο τηλ και να το δοκιμασει προσωπικα ο ιδιος , Μου ειπε οκ θα στειλει αλλο με το που θα του στειλω τρακ ναμπερ επιστροφης . Και ετσι εγινε . Συστημενο με ελτα το εστειλα 8.5e , 474gr δεμα για κινα.

Link to comment
Share on other sites

Χεχε, μερικές φορές είναι πώς θα το παίξεις.

Στο δικό μου dual sim κινητάκι διαπίστωσα πριν βάλω την αξιολόγηση ότι είχε προβληματάκι. Έφτιαξα βίντεο, το ανέβασα στο youtube και τον ενημερώσα με ένα πολύ απογοητευενο ύφος για το πρόβλημα,του έστειλα και το βιντεάκι μέσω mail (γιατί θυμήθηκα ότ στην Κίνα το έχουν κομμένο το youtube).

Αποτέλεσμα? Μου πλήρωσε τα μεταφορικά!

Το κινητάκι που μου έστειλε το χρησιμοποιώ και ας μη χρειάζομαι 2sim αυτή τη στιγμή!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Χθες ηρθε το καινουριο ολα καλα Σφραγισμενο στο κουτι του με ανοιγμενο το σακουλακι της μιας μπαταριας εκ των 2 ( ακα το δοκιμασε αυτη την φορα )

αυτο ειναι [ame=http://www.youtube.com/watch?v=vxv3BWK9uoY]YouTube - M002L, wifi, dual sim, TV, java, 3.5' touch screen[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.