apotsi Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Έχω δύο λύσεις.... μία είναι ο SSD και η άλλη Hybrid disk (Momentus XT)Στην λύση SSD έλεγα για έναν OCZ Vertex 2 120GB (στα 169€ από Πλαίσιο) και αγορά ενός kit από e-bay για να βγει το εσωτερικό dvd του MAC και να μπεί δεύτερος δίσκος 500GB που ήδη υπάρχει στις 7200 στροφές για τα data, downloads, κτλ.Στη λύση hybrid, απλά θα αγοραστεί ένας Momentus XT 500GB και θα μπεί μέσα στο mac αντικαθιστώντας αυτόν που ήδη έχει. Τί προτείνετε; Quote Link to post Share on other sites
Mischeif Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Ποιό ΜΑΚ έχεις ? Κατέβασε αυτό Xbench: Comprehensive Macintosh Benchmarking για να δείς που είσαι... Εγώ είμαι εδώ με imac 24" 7.1 και ssd 256 g.skill falcon Quote Link to post Share on other sites
apotsi Posted July 30, 2011 Author Share Posted July 30, 2011 MacBook Pro 15" Unibody (Late 2008) Quote Link to post Share on other sites
Mischeif Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Το xbench το έτρεξες να δείς τι νούμερα βγάζεις τώρα; Γενικά θα έχει τεράστια διαφορά στο on off αλλά και το άνοιγμα εφαρμογών γίνεται σχεδόν στιγμιαία... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts