The_Blade Posted October 6, 2011 #1 Share Posted October 6, 2011 1 Western Digital 640 GB Black 35 Ευρώ1 Western Digital 640 GB Blue 30 Ευρώπάμε τώρα στα περίπλοκα.Έχω ένα λαπτοπ Turbo-X Sirus DuoCore 2 Duo 5200 Dual Core 1.6 Ghz2* 512 Ram DDr2X1600 Ati15.4 ΟθόνηΦορτιστήΧΩΡΙΣ HDD!!!Η μπαταρία του ήταν σε μεγάλο βαθμό Dead, αλλά εκεί που τα έπαιξε τελείως είναι όταν σταμάτησε να φορτίζει και να παίρνει ρεύμα από το φορτιστή. Δούλεψε το μισάωρο που κράτησε η μπαταρία και μετά τέλος.Το δίνω όλο μαζί για ανταλλακτικά στα 75 ευρώ.Φυσικά αν κάποιος θέλει κάποιο κομμάτι σκέτο (cpu, ram, gpu, screen) το λέει να βάλω τιμή!Με κατάθεση μεταφορικά δικά μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Posted October 6, 2011 #2 Share Posted October 6, 2011 Η ati x1600 τι τύπος είναι? Πόσο την δίνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Posted October 6, 2011 Author #3 Share Posted October 6, 2011 είναι 256 mb δεν ξέρω αν είναι ddr2 ή ddr3....να στην δώσω ένα 30αρι και τα μεταφορικά δικά μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Posted October 6, 2011 #4 Share Posted October 6, 2011 Τι τύπος είναι το board με ενδιαφέρει. mxm I, mxm II? Πες μου τι γράφει πάνω για να δω αν μου κάνει... Αλλιώς μέτρα μου ακριβώς τις διαστάσεις. Ελπίζω να μην σε παλαβώνω. Ενδιαφέρομαι πάντως, οπότε να κοιτάξουμε λίγο το θέμα της συμβατότητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Posted October 7, 2011 #5 Share Posted October 7, 2011 Αν δεν βρεθεί άκρη με τον παραπάνω φίλο που ενδιαφέρεται,στο παίρνω όλο μαζί.Είμαι Αθήνα και είτε το φέρνεις είτε έρχομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laantonios Posted October 8, 2011 #6 Share Posted October 8, 2011 Αν δεν βρεθεί άκρη με τους παραπάνω ομοίως ενδιαφέρομαι για το turbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Posted October 8, 2011 Author #7 Share Posted October 8, 2011 λοιπόν παιδιά όσον αφορά το turbo-x:φυσικά προτιμώ να φύγει ολόκληρο.Με τον μάριο μίλησα αλλά δεν δέχεται να αναλλάβει τα μεταφορικά με αντικαταβολή ή να κάνει κατάθεση και να τα αναλάβω εγώ.εφόσον ο αντώνης δέχεται έναν από τους δύο τρόπους θα προχωρήσω την συναλλαγή με αυτόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palyrria Posted October 8, 2011 #8 Share Posted October 8, 2011 ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosbr Posted October 9, 2011 #9 Share Posted October 9, 2011 καλημερα φιλε μου,ο δισκος ο blue ειναι εσωτερικος?sata2?εχει καποιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzaxa Posted October 9, 2011 #10 Share Posted October 9, 2011 1 Western Digital 640 GB Black 35 Ευρώεχει εγγυηση?? καποιο προβλημα ? εαν ειναι οκ τον θελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Posted October 9, 2011 Author #11 Share Posted October 9, 2011 Παιδιά οι δίσκοι είναι και οι δύο σε άριστη κατάσταση. αν ενδιαφέρεστε στείλτε pm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Posted October 9, 2011 #12 Share Posted October 9, 2011 Ενδιαφέρομαι και για τους 2 δίσκους αν τους αφήσεις στα 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosbr Posted October 9, 2011 #13 Share Posted October 9, 2011 φιλε μου εχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Posted October 10, 2011 Author #14 Share Posted October 10, 2011 το λαπτοπ πάει στον laantonios. ευχαριστώ. με τους δίσκους έχουμε πρόβλημα. πρόσφατα μετακόμισα, οι δίσκοι είχαν μπεί μαζί κάποια άλλα parts σε ένα κουτί το οποίο δεν μπορώ να βρω με τίποτα. Η πώληση ακυρώνεται μέχρι να βρεθούν οι δίσκοι (αν δε χάθηκαν στη μετακόμιση ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
laantonios Posted October 16, 2011 #15 Share Posted October 16, 2011 στέλνω εδω διότι τα πμ δεν τα βλέπεις μάλλον.Έκανα την κατάθεση 9/10 & περιμένω το track id ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.