Jump to content


Προβλημα με ATI Install Manager!


Repulsar

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους,

Προσφατα κατεβασα τους νεους beta drivers 11.10 της ATI για το BF3 και παρατηρησα το εξης προβλημα πανω στο installation.

Πριν βαλω τους νεους drivers ετρεξα το unistall utility της ATI για να κανω remove τους προηγουμενους drivers(11.7) ωστε να κανω fresh install. Αφου τρεχω το unistall manager, διαλεγω την επιλογη custom unistall για να δω τι components θα αφαιρεσω και πουθενα δεν μου εμφανιζε τον ATI display driver, το Catalyst Control panel και το OpenCL driver εαν δεν κανω λαθος. Μου εμφανιζει μονο τα HDMI/Audio drivers, το development package και τον install manager.

Κατεβαζω τον unistaller του Atiman και παλι τα ιδια. Με τα πολλα κατεβαζω το driver sweeper και κανω remove τα παντα. Μετα το restart του PC μου, γυρνανε ολα σε default αναλυσεις και λοιπα, οπως πρεπει αλλοστε και υποθετω οτι ολα ειναι οκ και οτι ολα εχουν γινει remove.

Τρεχω το exe αρχειο για τους νεους preview drivers(11.10) και αρχιζω το install. Διαλεγω παλι custom install και μου εμφανιζει οτι θα γινουν install τα παρακατω αρχεια:

AMD Catalyst install manager

AMD APP SDK runtime

HDMI/DP audio driver

Hydravision

Πουθενα ο display driver και το Catalyst Control Center. Τρεχω το install και οντως δεν μπηκε ποτε ο driver και το CCC. Κατεβαζω αλλους παλαιοτερους drivers(11.9, 11.8) και παλι τα ιδια. Ψαχνω στο net και σε διαφορα forums και δεν μπορω να βρω ακρη. Κανω unistall και reinstall το Microsoft .NET framework, ολα τα Microsoft Visual C++ Redistributable και παλι τα ιδια.

Ο μονος τροπος με τον οποιο μπορεσα να κανω install τους drivers ειναι πηγαινωντας στο control panel/device manager και εκανα manually browse to INF αρχειο τον drivers απο εκει. Μετα απο αυτο οι display drivers λειτουργησαν κανονικα αλλα για το CCC και ολα τα υπολοιπα περιερχομενα του πακετου, επρεπε να παω σε ενα-ενα φακελο ξεχωριστα μεσα στο extracted package της AMD/ATI μεσα στον δισκο μου και να τρεχω τα setup τους.

Εχει κανεις ιδεα τι παιζει ? Το βρισκω αρκετα κουραστικο να κανω αυτη τη δουλεια καθε φορα που βγαινει new driver και δεν ξερω μαλιστα εαν κανω τα παντα install σωστα μιας και ειναι λιγο χαος τα αρχεια μεσα σε αυτα τα folders.

Τρεχω Windows 7 64bit και εχω μια ATI 5870.

Ευχαριστω για καθε ειδους βοηθεια εκ των προτερων.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.