Jump to content


προβλημα εξωτερικου υστερα απο διαμορφωση


xriskrik

Recommended Posts

παιδια καλημερα

εχω εναν seagate 120gb που τον εχω κανει εξωτερικο.παλαιοτερα εκτελουσε χρεη εσωτερικου σε λαπτοπ

Ο σκληρος δουλευε κανονικα και εκανα την εξης πατατα: Πηγα να του κανω διαμορφωση δισκου απο τις ιδιοτητες των windows και για καποιο λογο η διαδικασια ακυρωθηκε (δικη μου βλακεια)

Τωρα τον βλεπει σαν αφορμαριστο και μολις παω να τον κανω διαμορφωση και επειτα απο καποια λεπτα μου εμφανιζει το μυνημα η διαμορφωση δεν ολοκληρωθηκε..

Τον κατεστρεψα?

Δοκιμασα σε σταθερο υπολογιστη σαν εσωτερικο να τον φορμαρω μεσω εγκαταστασης των windows αλλα τιποτα.Επισης του εκανα chkdisk αλλα τπτ.. Το λαμπακι του αναβει και ακουγεται οτι δουλευει αλλα δεν ολοκληρωνει την διαμορφωση :computer:

Υπαρχει λυση?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ξαναβάλε τον δίσκο ως εξωτερικό με usb και χρησιμοποίησε το HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8 Download - EXTREME Overclocking ή Download HPusbTool.exe for free on Filesonic.com είναι το usb tool της HP. Σε 7 ή Vista τρέξτο ώς admin. Κάθε φορά που είχα παρόμοιο πρόβλημα με δίσκο χρησιμοποιούσα το προγραμματάκι της HP ή το HDDScan.

Το δεύτερο είναι επικίνδυνο και θέλει προσοχή.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.