Jump to content


Recommended Posts

πωλούνται τα ηχεία φαινόμενο της συνεργασίας Epos με Creek. είναι σε λευκό χρώμα. η ποιότητα τους είναι ακραία θεωρούνται high end όχι απλά hi-fi. είναι άψογα με το κουτί τους και όλα τα παρελκόμενα.

εκτός του ότι είναι το καλύτερο ipod docking station που υπάρχει συνδέονται κανονικά με pc ή ότι άλλη πηγή θέλει κανείς με rca ή 3,5μμ.

τα δίνω 300 ευρώ.

Aktimate Mini White 2-way Active Speaker System with iPod Dock | eBay

Mini

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Hidden

να προσθεσω μερικά πραματακια:

1. Ψύκτα επεξεργαστή Thermalright Ultra 120 Extreme μαζί με το 1366 mounting kit που αγοράστηκε ξεχωριστά, με συσκευασία και όλα τα αξεσουαρ απειραχτα ( η πάστα που είχε μαζί είναι αθικτη) στα 25 ευρώ.

2. Fan Controller Zalman zm-mfc1 σε άψογη λειτουργική και εμφανισιακη κατάσταση με όλα τα παρελκόμενα του και συσκευασία στα 20 ευρώ.

http://www.zalman.co...ead.asp?idx=207

3. Τροφοδοτικό Τagan 450w. είναι από τα παλιά καλά Tagan. Έχει σηκώσει σύστημα με I7 άνετα. Είναι πολύ πιο αθόρυβο από πολλά σημερινά που λανσαρονται ως silent. H ποιότητα καλωδίων του είναι ανώτερη από το ακριβότερο της Corsair που αγόρασα πρόσφατα. Στα 35 ευρώ.

http://www.pcreview.co.uk/reviews/Miscellaneous/Tagan_TG480-U22/

4. Ψυκτράκια mosfet της Thermalright

http://www.eworld.co...cts/details/184 kai

http://www.eworld.co...cts/details/276 στα 10 ευρώ και τα δύο κουτάτα και σχεδόν αχρησιμοποίητα.

Link to comment
  • 1 month later...
  • 10 months later...

εγγύηση δεν έχουν, είναι αγορασμένα τον απρίλη του 09. ώρες παιξίματος δεν μπορώ να υπολογίσω ωστόσο θα σου πω ότι πάντα τα τηλειχειριζόμουν με το τηλεκοντρολ, αποφεύγοντας να ασκώ πίεση στο volume knob (όχι οτι θα πάθαινε τίποτα αλλά πάντα το πρόσεχα) και από τα 30 επίπεδα έντασης που έχουν το πολύ να τα έβαζα στο 5. Συνήθως άκουγα στο 2-3. Αν τα πάρεις θα σου δώσω έξτρα καλύτερο καλώδιο για τη μεταξύ τους διασύνδεση και δεύτερο εντελώς αχρησιμοποίητο τηλεκοντρόλ. Έχε υπόψιν ότι μπορούν να πάνε αφόρητα δυνατά και ότι η τιμή που τα δίνω είναι κάτω από τη μισή της αρχικής. είχαν αγοραστεί 440.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.