Jump to content


Αγορά fan controller


Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να αγοράσω ένα πανελ για να μπορώ να ελέγχω τις στροφές αλλά και τις θερμοκρασίες του υπολογιστή μου. Θα προτιμούσα να υπάρχει μια οθόνη για τις πληροφορίες και να σε αφήνει να απενεργοποιήσεις τελείως αν θες τους ανεμιστήρες. Έχω στο νου μου το kaze server της scythe αλλά με τα ίδια λεφτά μπορώ να πάρω εκείνα τα τρελλά της aerocool που πιάνουν 2 θέσεις (τα οποία παραείναι extreme :hm: ). Τι έχετε εσείς να μου προτείνετε; Ευχαριστώ...:smoke:

Link to comment
Share on other sites

προσωπικά αγόρασα το Lamptron Touch γιατί μου άρεσε πρωτίστως εμφανισιακά και σύμφωνα με αυτά που είχα διαβάσει ήταν ένας αρκετά καλός Fan Controller. Θα αργήσω βέβαια να το βάλω ακόμη αλλά δεν πιστεύω ότι θα με απογοητεύσει!

Link to comment
Share on other sites

Το aerocool που λες,με τις δυο θέσεις,ναι μεν έχει όλες τις πληροφορίες που θές,δεν έχει όμως απενεργοποίηση ανεμιστήρων.Αν το budget σου είναι αρκετό πήγαινε σ'αυτό:eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής σε συνδυασμό με αυτό:eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής περισσότερους ανεμιστήρες ρυθμίζει,και έχει απενεργοποίηση ανεμιστήρων σε ζώνες.Βέβαια αν έχεις λιγότερους από οχτώ ανεμιστήρες και περιορισμένο budget,κοίτα αυτό:eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής

Link to comment
Share on other sites

Πω πω έχουν καεί τα εγκεφαλικά μου κύτταρα :confused: Μου άρεσαν όλα όσα μου δείξατε. Ειδικά τα λαμπτρον είναι πολύ ωραία. Να σας πω κάτι όμως. Δεν είναι "κακό" που σε μερικά όπως το touch της lamptron που δεν στα δείχνει όλα μαζεμένα και σε βάζει να μπαίνεις σε κάθε ανεμιστήρα ξεχωριστά; Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει τόσο αυτό. Άρα πηγαίνω προς το fc6. Για να ακούσω λίγο και τις δικές σας απόψεις.

Υ.Γ. Τις στροφές του ανεμιστήρα του τροφοδοτικού να τις πειράζουμε ή είναι ταρζανιά;

Έγινε επεξεργασία από GreekTrooper
Link to comment
Share on other sites

Ε ναι μωρέ τώρα. Όσο τα κοιτάω καίγομαι περισσότερο. Για fc6 με κόβω. Να ρωτήσω κάτι όμως. Οι 2 ανεμιστήρες της Α70 που καταλήγουν σε ένα καλώδιο, θα υπάρξει πρόβλημα αν το συνδέσω έτσι και στον controller ή πρέπει καθέναν ξεχωριστά να τον συνδέσω;

Link to comment
Share on other sites

EWORLD

Δεν είναι Θεσ/κη , αλλά στέλνει και είναι απο τα πιο αξιόπιστα!

Φίλε μου όμως έχει 8 ευρώ αντικαταβολή. Μετά δλδ πάει στα 38+8=46 ευρώ τα οποία είναι πολλά. Θέλω πολύ το fc6 αλλά αν δεν το βρω, αναγκαστικά θα πάω σε κάποιο άλλο. Δυστυχώς :weep:

Link to comment
Share on other sites

ή Κατάθεση 3.7€.........anyway πάντως ότι νομίζεις ότι σε συμφέρει!:)

:T: Έτσι μάλλον θα γίνει, αλλά ρε παιδί μου ολόκληρη Θεσσαλονίκη δε γίνεται να μην το έχει και να το έχει η Πάτρα.

Link to comment
Share on other sites

Αμα θες παρε ενα τηλ εδω 2310-244433 ειναι ενα μαγαζι(τεχνοραση) πανω στην Εθνικης αμυνης..δεν πιστευω να το εχει αλλα δεν χανεις και τπτ..

Έγινε επεξεργασία από Billys
Link to comment
Share on other sites

Το ξέρω το μαγαζί. Παλιά κάθε μέρα περνούσα απ'εξω και κοιτούσα την βιτρίνα:p

Αλλά δεν το έχει. Ήταν από τα πρώτα καταστήματα που μου είχαν έρθει στο μυαλό.

Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας, αλλά μήπως μπορείτε να μου προτείνετε και άλλα controllers μπας και βρω κανένα από εδώ;

Έγινε επεξεργασία από GreekTrooper
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.