ilion10 Posted October 18, 2011 #1 Share Posted October 18, 2011 Πωλείτε το htc desire με λιγότερο απο 1 χρόνο λειτουργίας, η αγορά έγινε απο πλαίσιο και υπάρχει αρκετο υπόλοιπο εγγύησης. 200 ευρώεπίσης ανταλλάσεται κ με samsung galaxy s2 με διαφορά απο εμένα.Η αγγελία έχει μπει κ σε άλλο φόρουμ.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilion10 Posted October 19, 2011 Author #2 Share Posted October 19, 2011 Θα ήθελα να συμπληρώσω πως υπάρχει κ κάρτα μνήμης 4gb καθώς κ όλα τα παρελκόμενα. Τιμή συζητίσημη Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Posted October 20, 2011 #3 Share Posted October 20, 2011 σου στελνω πμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilion10 Posted October 21, 2011 Author #4 Share Posted October 21, 2011 Πάμε ένα update τιμής στα 180 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Posted October 23, 2011 #5 Share Posted October 23, 2011 Φωτογραφιες φιλε μου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilion10 Posted October 24, 2011 Author #6 Share Posted October 24, 2011 Αν δεν το αγοράσει αύριο ένα παιδί που μου έχει πει, θα βάλω photos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilion10 Posted November 17, 2011 Author #7 Share Posted November 17, 2011 Το παραμέλησα πολύ λόγω δουλειάς, νέα τιμή στα 170, ενδιαφέρομαι κ για ανταλλαγή με iphone 4 κ διαφορά απο εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilion10 Posted November 19, 2011 Author #8 Share Posted November 19, 2011 Πάμε ένα update στα 160. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filnabro Posted November 19, 2011 #9 Share Posted November 19, 2011 ενδιαφέρεσαι για ανταλλαγή με ideos x5, με 2η μπαταρία, θήκη και screen protector και χρηματική διαφορα? αγορασμένο προ 5 μηνων περίπου( εντος εγγύησης δηλ) , σε αριστη κατασταση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filnabro Posted November 19, 2011 #10 Share Posted November 19, 2011 αν δεν ενδιαφέρεσαι για ανταλλαγή, δηλώνω ενδιαφέρον για αγορά αλλά θα θελά να μου πεις αν έχει amoled οθόνη και αν μπορείς να ανεβάσεις μερικές φώτο πρώτα...σε ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilion10 Posted November 19, 2011 Author #11 Share Posted November 19, 2011 Νομίζω δεν έχει amoled, ευχαρίστως θα ανεβάσω φωτογραφίες αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filnabro Posted November 19, 2011 #12 Share Posted November 19, 2011 Αν εχει amoled με ενδιαφερει....αν οχι αποσυρω το ενδιαφερον μου.επισης θα ηθελα να μου πεις αν εχει 512 mb rom.σε ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
To_Ergaleio Posted November 19, 2011 #13 Share Posted November 19, 2011 Αν εχει amoled με ενδιαφερει....αν οχι αποσυρω το ενδιαφερον μου.επισης θα ηθελα να μου πεις αν εχει 512 mb rom.σε ευχαριστω...Μια παρατήρηση, μιας κι εχω desire. Αν θα θες να ασχοληθείς με Rom εκτός της original, δηλαδή από xda developers, αν ρίξεις μια μάτια εκεί θα δεις ότι όσο πάει κι αποθαρρύνεται η κατοχή desire με amoled καθώς δεν υπάρχουν (η στην καλύτερη είναι δυσευρετοι ) οι drivers για την amoled και γενικα δεν πολυασχολουνται να τους ενσωματώσουν στις Rom τους οι διάφοροι developers γιατί λένε ότι τα desire που την έχουν είναι πια στατιστικά πολυ λίγα σε σχέση με εκείνα με slcd. Αν θες να μείνεις σε stock καταστάσεις οκ, αλλιώς σκέψου το αυτό που σου λέω.Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
filnabro Posted November 19, 2011 #14 Share Posted November 19, 2011 Μια παρατήρηση, μιας κι εχω desire. Αν θα θες να ασχοληθείς με Rom εκτός της original, δηλαδή από xda developers, αν ρίξεις μια μάτια εκεί θα δεις ότι όσο πάει κι αποθαρρύνεται η κατοχή desire με amoled καθώς δεν υπάρχουν (η στην καλύτερη είναι δυσευρετοι ) οι drivers για την amoled και γενικα δεν πολυασχολουνται να τους ενσωματώσουν στις Rom τους οι διάφοροι developers γιατί λένε ότι τα desire που την έχουν είναι πια στατιστικά πολυ λίγα σε σχέση με εκείνα με slcd. Αν θες να μείνεις σε stock καταστάσεις οκ, αλλιώς σκέψου το αυτό που σου λέω.Sent from my HTC Desire using Tapatalkφίλε σε ευχαριστώ!! θα το έχω υπόψιν μου !!... με ενδιαφέρει να παίξω λίγο με custom roms αρα μου είναι χρήσιμη η πληροφορία σου!! θα σου στείλω ενα πμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilion10 Posted November 19, 2011 Author #15 Share Posted November 19, 2011 Μια παρατήρηση, μιας κι εχω desire. Αν θα θες να ασχοληθείς με Rom εκτός της original, δηλαδή από xda developers, αν ρίξεις μια μάτια εκεί θα δεις ότι όσο πάει κι αποθαρρύνεται η κατοχή desire με amoled καθώς δεν υπάρχουν (η στην καλύτερη είναι δυσευρετοι ) οι drivers για την amoled και γενικα δεν πολυασχολουνται να τους ενσωματώσουν στις Rom τους οι διάφοροι developers γιατί λένε ότι τα desire που την έχουν είναι πια στατιστικά πολυ λίγα σε σχέση με εκείνα με slcd. Αν θες να μείνεις σε stock καταστάσεις οκ, αλλιώς σκέψου το αυτό που σου λέω.Sent from my HTC Desire using TapatalkΣε ευχαριστω για τις παραπάνω χρήσιμες πληροφοριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Posted November 20, 2011 #16 Share Posted November 20, 2011 Μια παρατήρηση, μιας κι εχω desire. Αν θα θες να ασχοληθείς με Rom εκτός της original, δηλαδή από xda developers, αν ρίξεις μια μάτια εκεί θα δεις ότι όσο πάει κι αποθαρρύνεται η κατοχή desire με amoled καθώς δεν υπάρχουν (η στην καλύτερη είναι δυσευρετοι ) οι drivers για την amoled και γενικα δεν πολυασχολουνται να τους ενσωματώσουν στις Rom τους οι διάφοροι developers γιατί λένε ότι τα desire που την έχουν είναι πια στατιστικά πολυ λίγα σε σχέση με εκείνα με slcd. Αν θες να μείνεις σε stock καταστάσεις οκ, αλλιώς σκέψου το αυτό που σου λέω.Sent from my HTC Desire using Tapatalkμιλάς και για HTC Desire HD? Γαμώτο και θέλω να του βάλω custom rom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
To_Ergaleio Posted November 20, 2011 #17 Share Posted November 20, 2011 μιλάς και για HTC Desire HD? Γαμώτο και θέλω να του βάλω custom rom!Δεν ξέρω τι παίζει στο εκεί thread για το hd, το hd όμως τεχνολογίας lcd ηξερα έχει anyway...και στο gsmarena που είδα τώρα έτσι λεει. Amoled έχει;Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sporting Posted November 20, 2011 #18 Share Posted November 20, 2011 Το DHD δεν έχει amoled, SLCD έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kss207rc Posted November 20, 2011 #19 Share Posted November 20, 2011 Μια παρατήρηση, μιας κι εχω desire. Αν θα θες να ασχοληθείς με Rom εκτός της original, δηλαδή από xda developers, αν ρίξεις μια μάτια εκεί θα δεις ότι όσο πάει κι αποθαρρύνεται η κατοχή desire με amoled καθώς δεν υπάρχουν (η στην καλύτερη είναι δυσευρετοι ) οι drivers για την amoled και γενικα δεν πολυασχολουνται να τους ενσωματώσουν στις Rom τους οι διάφοροι developers γιατί λένε ότι τα desire που την έχουν είναι πια στατιστικά πολυ λίγα σε σχέση με εκείνα με slcd. Αν θες να μείνεις σε stock καταστάσεις οκ, αλλιώς σκέψου το αυτό που σου λέω.Sent from my HTC Desire using TapatalkΔεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο παντως και γω με το desire δεν εχω προβλημα και εχω δοκιμασει οτι custom rom κυκλοφορει και δεν εχω δει πουθενα να αναφερουν κατι τετοιο με τις οθονες.Το δικο μου που ειναι amoled και εχω και το desize z με την slcd εχουν μεγαλη διαφορα ποιοτητας στα χρωματα,πολυ ανωτερη η amoled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
To_Ergaleio Posted November 20, 2011 #20 Share Posted November 20, 2011 Δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο παντως και γω με το desire δεν εχω προβλημα και εχω δοκιμασει οτι custom rom κυκλοφορει και δεν εχω δει πουθενα να αναφερουν κατι τετοιο με τις οθονες.Το δικο μου που ειναι amoled και εχω και το desize z με την slcd εχουν μεγαλη διαφορα ποιοτητας στα χρωματα,πολυ ανωτερη η amoled.Ισχύει. Εχω διαβάσει να το αναφέρουν οι ίδιοι οι developers για μερικές Rom, ότι δηλαδή ουσιαστικά οι roms τους έχουν drivers για slcd κι αν παίζει καλά και με amoled έχει καλώς, αλλιώς...κρίμα! Και ειδικά λενε ότι στις επερχόμενες ics roms, η amoled κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υποστηρίζεται καν. Αυτό μένει να το δούμε βέβαια, αλλά όταν κάποιος πάει να αγορασει τώρα desire, και με την προϋπόθεση ότι θελει να ασχοληθεί με custom roms, πιστεύω είναι καλό να το ξερει.Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.