terry308 Posted October 19, 2011 #1 Share Posted October 19, 2011 Καλησπέρα πωλούνται τα παρακάτω Thermaltake DH 101 ->100EENERMAX PRO82+ EPR625AWT 625W ->70ECorsair vx550w ->40EGA-MA78LMT-US2H rev 1.1 -> 50EAmd Phenox II x2 545(callisto) unlocked X4 B45 + Xigmatek Loki ->70E Asus EN8600GT/silent / htdp / 512b ->20E4350 512mb ->20Ε 2x Team Elite 1GB DDR2 800MHz CL5 (TEDD1024M800HC5) ->20ESL7J8 (Intel Pentium 4 550) s775 σκέτος -> 15EScythe Mugen 2 Rev. B CPU Cooler (31/8/10 PC1) -> 30ΕNoctua NH-U9B -> 35E2x Seagate ST3500413AS 500GB HDD 3.5" (16MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) -> 30E/τεμ ή 50->πακέτο 2x Toshiba battery PA3534u-1BRS (1 original ~10' & 1 replacement brand new) πακέτο @ 30Ε Invishible Shield by Zagg Sony ericsson X8 ( Maximum Coverage) & Samsung Omnia 1 SGH-i900(full body) ->10E/τεμ Στις τιμές περιλαμβάνονται τα μεταφορικά (ΚΤΕΛ-ΕΛΤΑ)(μετά από κατάθεση) Λευτέρηςps. Η αγγελία μπήκε και σε διπλανά forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALAMINOMACHOS Posted October 19, 2011 #2 Share Posted October 19, 2011 Exε με υπ'οψιν σου για ενα απο τα δυο τροφοδοτικα και την MugenΗ Mugen εχει και ανεμιστηρα?Κοιταω τωρα τα spesifications για καθε ενα.Θελω να μου πεις εαν εχουν αποδειξεις και μεχρι ποτε ειναι οι εγγυησειςΠεριοχη?Βαγγελης................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Posted October 19, 2011 Author #3 Share Posted October 19, 2011 Τίποτα δεν έχει απόδειξη (εκτός της Mugen) και εγγύηση Η mugen είναι κομπλέ στο κουτί τηςΒέροια-Θεσ/νίκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Posted October 19, 2011 #4 Share Posted October 19, 2011 Νοctua με ενδιαφέρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vx53c Posted October 19, 2011 #5 Share Posted October 19, 2011 θέλω το Corsair vx550w ->40Eκαι Scythe Mugen 2 Rev. B CPU Cooler (31/8/10 PC1) -> 30Είσως και ένα barracuda αν κάνεις καλύτερη τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALAMINOMACHOS Posted October 19, 2011 #6 Share Posted October 19, 2011 Τίποτα δεν έχει απόδειξη (εκτός της Mugen) και εγγύηση Η mugen είναι κομπλέ στο κουτί τηςΒέροια-Θεσ/νίκηΤοτε θελω την Mugen σιγουρα αλλα πως θα γινει η συνδιαλλαγη?Εχω παθει ζημια με προκαταθεση μετρητωνΜπορω να πληρωσω με την παραλαβη?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Posted October 19, 2011 #7 Share Posted October 19, 2011 Asus EN8600GT/silent / htdp / 512b ->20E δικια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Posted October 19, 2011 Author #8 Share Posted October 19, 2011 θέλω το Corsair vx550w ->40Eκαι Scythe Mugen 2 Rev. B CPU Cooler (31/8/10 PC1) -> 30Είσως και ένα barracuda αν κάνεις καλύτερη τιμήΟι σκληροί δεσμεύτηκαν πακέτο , αν αποσυρθεί ο Salaminomachos δικά σου και τα 2 Asus EN8600GT/silent / htdp / 512b ->20E δικια μου...Δεσμεύτηκε σε διπλανό forum - Δεσμεύτηκαν - GA-MA78LMT-US2H rev 1.1 Amd Phenox II x2 545(callisto) unlocked X4 B45 + Xigmatek Loki Asus EN8600GT/silent / htdp / 512b 2x Seagate ST3500413AS 500GB HDD 3.5" Noctua [MENTION=7132] altri[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALAMINOMACHOS Posted October 19, 2011 #9 Share Posted October 19, 2011 Λευτερη αφου δεν μπορεις με αντικαταβολη,τοτε δωστην αλλουΕυχαριστω.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Posted October 19, 2011 #10 Share Posted October 19, 2011 Συγνωμη που πεταγομαι σαν την τσουτσου..το ξερω δεν μου πεφτει λογοσ..αλλα οταν βλεπω καποιους να "απαιτουνε" αντικαταβολη για μικρα ποσα λογο "εμπιστοσυνης" τρελενομαι.Εχετε στειλει ποτε αντικαταβολη?ξερετε οτι τα $$ τα περνεις απο την κουριερ μετα απο κανενα μηνα?Δλδ θα σου στειλει εσενα με αντικαταβολη πχ 30ευρα πραγμα και θα καψει τα μισα πηγαινε-ελα στην κουριερ για βενζινες λολ.Τα 2 σεντια μου..Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Posted October 19, 2011 Author #11 Share Posted October 19, 2011 Λευτερη αφου δεν μπορεις με αντικαταβολη,τοτε δωστην αλλουΕυχαριστω..............Οκευχαριστώ κι εγώΣυγνωμη που πεταγομαι σαν την τσουτσου..το ξερω δεν μου πεφτει λογοσ..αλλα οταν βλεπω καποιους να "απαιτουνε" αντικαταβολη για μικρα ποσα λογο "εμπιστοσυνης" τρελενομαι.Εχετε στειλει ποτε αντικαταβολη?ξερετε οτι τα $$ τα περνεις απο την κουριερ μετα απο κανενα μηνα?Δλδ θα σου στειλει εσενα με αντικαταβολη πχ 30ευρα πραγμα και θα καψει τα μισα πηγαινε-ελα στην κουριερ για βενζινες λολ.Τα 2 σεντια μου..Sent from my iPhone using Tapatalk+1 + ότι κάποιοι δεν πάνε να πάρουν το δέμα και περιμέέέένεις .... να επιστρέψει το πακέτο,που κάποιος άλλος μπορεί να το ήθελε και ξαναμπαίνεις στην διαδικασία ... και όποιος σκέφτεται οτι θα του φάω τα λεφτά οι αξιολογήσεις μου σε διπλανό forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis333 Posted October 20, 2011 #12 Share Posted October 20, 2011 Υπαρχει ακομα το Corsair ?Μ ενδιαφερει.Βαλε με στη σειρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Posted October 20, 2011 #13 Share Posted October 20, 2011 αποσυρομαι απο την Noctua Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Posted October 21, 2011 Author #14 Share Posted October 21, 2011 Υπαρχει ακομα το Corsair ?Μ ενδιαφερει.Βαλε με στη σειρα.Έκλεισε χθες το πρωί (κι αυτό σε διπλανό forum) αποσυρομαι απο την NoctuaOK , την κρατάω για μένα τελικά. οπότε Διαθέσιμα :Thermaltake DH 101 ->100EENERMAX PRO82+ EPR625AWT 625W ->70ESL7J8 (Intel Pentium 4 550) s775 σκέτος -> 15EScythe Mugen 2 Rev. B CPU Cooler (31/8/10 PC1) -> 30Ε @ vx53c (αναμένω απάντηση) 2x Toshiba battery PA3534u-1BRS (1 original ~10' & 1 replacement brand new) πακέτο @ 30Ε Invishible Shield by Zagg Sony ericsson X8 ( Maximum Coverage) & Samsung Omnia 1 SGH-i900(full body) ->10E/τεμ Στις τιμές περιλαμβάνονται τα μεταφορικά (ΚΤΕΛ-ΕΛΤΑ)(μετά από κατάθεση) Λευτέρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Posted October 21, 2011 Author #15 Share Posted October 21, 2011 Έφυγε και η Mugen Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Posted October 22, 2011 Author #16 Share Posted October 22, 2011 Νέες τιμέςThermaltake DH 101 ->95E με το τηλεχειριστήριο ,στη κούτα του. ENERMAX PRO82+ EPR625AWT 625W ->65E SOLD SL7J8 (Intel Pentium 4 550) s775 με ψύκτρα -> 15E2x Toshiba battery PA3534u-1BRS (1 original ~10' & 1 replacement brand new) πακέτο @ 30Ε Στις τιμές περιλαμβάνονται τα μεταφορικά (ΚΤΕΛ-ΕΛΤΑ)(μετά από κατάθεση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosbr Posted October 22, 2011 #17 Share Posted October 22, 2011 καλησπερα,ενδιαφερομαι για τους σκληρους δισκους σου στελνω πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Posted October 23, 2011 #18 Share Posted October 23, 2011 Συγνωμη που πεταγομαι σαν την τσουτσου..το ξερω δεν μου πεφτει λογοσ..αλλα οταν βλεπω καποιους να "απαιτουνε" αντικαταβολη για μικρα ποσα λογο "εμπιστοσυνης" τρελενομαι.Εχετε στειλει ποτε αντικαταβολη?ξερετε οτι τα $$ τα περνεις απο την κουριερ μετα απο κανενα μηνα?Δλδ θα σου στειλει εσενα με αντικαταβολη πχ 30ευρα πραγμα και θα καψει τα μισα πηγαινε-ελα στην κουριερ για βενζινες λολ.Τα 2 σεντια μου..Sent from my iPhone using TapatalkΚαλημέρα σας,Δεν ενδιαφερομαι για κάτι στην αγγελία, αλλα γράφω για να σας ενημερώσω αγαπητοί μου. Τα παραπάνω ίσχυαν εδώ και πολυ καιρό. Την πατησα και εγώ τότε.Πλέον αν στείλεις με Γενική Ταχυδρομική (η acs δεν ξέρω τι κανει) δίνεις και λογαριασμό, και σε δυο μέρες τα λεφτά είναι στα χέρια σου. Το γράφω εκ πείρας και οριστε και η επιβεβαίωση, στην προτελευταία ερώτηση, Γενική Ταχυδρομική - Συχνές ΕρωτήσειςΔεν μπορείτε να ζητάτε απο τον άλλο να κανει κατάθεση σε λογαριασμό. Σας ήξερε απο χτες δηλαδή? Αυτο είναι για τρέλα, όχι η αντικαταβολη! Ξέρεις τι διαδικασία χρειάζεται για να κινηθεις δικαστικά αν ο άλλος σου φάει τα λεφτά όταν τα καταθέσεις μπροστά? τότε να δεις βενζίνες... Με την αντικαταβολη μπορείς και να δεις το πακέτο και αν σ αρέσει να το πάρεις, όχι να περιμένεις iPad και να πάρεις ipounto.Καλή συνέχεια με την αγγελία, και μην τρομοκρατειτε τον κόσμο, και ΠΆΝΤΑ με αντικαταβολή, ΠΟΤΈ κατάθεση μπροστά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Posted October 23, 2011 Author #19 Share Posted October 23, 2011 Γνώμη σου , δεκτή!Μη τρομοκρατείς κι εσύ κανέναν, ειδικά στο θέμα μου , το θεωρώ προσβολή προς το άτομο μου.Έθεσα τους όρους μου κι όσοι συμφωνούν προχωράμε H acs βάζει τα χρήματα 7+ μέρες μετά (προσωπική εμπειρία).Η αντικαταβολή (ΕΛΤΑ) έρχεται μια βδομάδα μετά περίπου (αν παραληφθεί το πακέτο , αν όχι -που έχει συμβεί πολλές φορές σε άλλους) το πακέτο έρχεται πίσω ... 1 μήνα μετά ... μιας και θα σταλούν 2 ειδοποιήσεις ανά 15 μέρες. Προσωπικά θέλω να αποφύγω το τελευταίο , να στείλω κάτι και να περιμένω και τα χρήματα . Διασφαλίζω ότι ο χ,ψ ενδιαφέρεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και δεν με εμπαίζει ... Δεν έχω το χρόνο ούτε την πολυτέλεια να κάθομαι στο σπίτι και να περιμένω τον ταχυδρόμο να μου φέρει τα χρήματα,μιας και εργάζομαι 75 χιλιόμετρα μακρυά από το σπίτι μου .. για να παραλάβω λοιπόν τα χρήματα , θα πρέπει ή να έχω ρεπό ή άδεια για να τα παραλάβω γιατί είναι Επιταγή . Τα ρεπό μου ανά μήνα είναι 3-4 .... Τα έξοδα της αντικαταβολής/μεταφοράς με coourier είναι σχεδόν 3πλα από των ΕΛΤΑ ..Κι όσο για την "ασφάλεια" της αντικαταβολής , το ξέρεις ότι κι έτσι μπορεί να εξαπατηθεί κάποιος ... Μπορεί να σου πει ότι θα σου στείλει ipad (όπως έγραψες) και να σου στείλει σαπούνια ... το ξέρεις πολύ καλά. Είναι μια Κinder έκπληξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Posted October 23, 2011 #20 Share Posted October 23, 2011 Κατ αρχήν σου ζητάω συγγνώμη αν σε προσέβαλλα! Φυσικά και δεν αναφερόμουν σε σένα ούτε σε κανέναν άλλο συγκεκριμένα. Νομίζω όμως ότι δεν διάβασες καλά το ποστ μου. Στις διαπιστώσεις σου λοιπόν απαντώ με το προηγούμενο ποστ μου.1. Η γενική ταχυδρομική καταθέτει τα χρήματα σε δύο μέρες στον λογαριασμό σου, οπότε και είναι το ίδιο με το να καταθέσει κάποιος τα χρήματα στην τράπεζα. Και δεν είναι επιταγή, είναι χρήμα μετρητό, έμβασμα στο λογαριασμό σου. Ελεγμένο, δοκιμασμένο, τσεκαρισμένο, τέλος.2. Με την αντικαταβολή μπορείς να ελέγξεις την κατάσταση του πακέτου πριν το πληρώσεις. Οπότε και μπορείς να δεις αν σου έστειλαν σαπούνια και να μην το πληρώσεις, να τον καταγγείλεις, να τον σαπίσεις αν τον βρεις ή ότι άλλο θέλεις. Kinder έκπληξη δεν είναι γιατί δεν μπορείς να φας το πακέτο. Χειρότερο είναι.3.Δεν τρομοκρατώ κανέναν, όλοι πρέπει να είναι ενήμεροι για τις επιλογές τους, και για τα ενδεχόμενα που μπορει να τύχουν. Κατα τη γνώμη μου αυτά που γράφω πρέπει να προστεθούν με bold στα υπόλοιπα που γράφονται στην αρχή της κατηγορίας.Και πάλι καλή συνέχεια και αν σε πρόσβαλλα δεν έγινε εσκεμμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.