Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 30/03/2017 in Review Σχόλια

 1. 10 likes
  Παιδιά να είσαστε καλά ! Ο λόγος σας είναι βάλσαμο ! Χαίρομαι που βρίσκετε χρήσιμη τη δουλειά που γίνεται και πραγματικά αυτό δίνει κουράγιο ! Όσο για τις ώρα που χρειάζεται . . . αν σκεφτώ ότι κάθε μέτρηση (προσανατολισμός/air flow/ setup) χρειάζεται κατά μέσο όρο περίπου 4 ώρες και στο συγκεκριμένο review έχουν γίνει 15 μετρήσεις . . . μιλάμε για πάρα πολλές ώρες απλά και μόνο για να συγκεντρωθεί η πληροφορία που εσείς βλέπετε σε ένα πίνακα και ένα γράφημα ! Για να φτάσουμε όμως εκεί έχει πολύ δουλειά αποδελτίωσης, επεξεργασίας, παραγωγή ενδιάμεσων πινάκων και γραφημάτων που αφορούν κάθε setup ξεχωριστά, που πλέον δεν μπαίνουν στο review, αλλά μπορείτε να τα βρείτε στην galery του review για να βοηθήσουν σε ενδεχόμενη συζήτηση αλλά και όποιον θέλει να το κοιτάξει σε μεγαλύτερο βάθος. Και φυσικά δεν έχω αναφερθεί στη φωτογράφιση της ψύκτρας και στις δοκιμές που θέλουν φωτογράφιση και την απαραίτητη επεξεργασία των φωτογραφιών, πινάκων, γραφημάτων, το γράψιμο του κειμένου, την επιμέλειά του κλπ κλπ ! Οπότε . . . κουράγιο να έχεις να μετράς !
 2. 2 likes
  τρομερή παρουσίαση, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο @Seafalco !! έχω την αντίστοιχη ψύκτρα για Intel και πραγματικά δεν έχω μετανιώσει δευτερόλεπτο που την αγόρασα!
 3. 1 like
  Μερακλίδικο review χορταστικό . Η ψυχτρα κλείνει σπίτια ως συνήθως.
 4. 1 like
  Να 'σαι καλά για τα καλά σου λόγια ! Όσο για το : Πραγματικά η Noctua δεν παρεκλίνει από την "πολιτική" της να δίνει πολύ χαμηλά TDP στις ψύκτρες της. Αν δούμε το "χειρότερο" setup της που είναι αυτο που η ροή του αέρα είναι κατακόρυφη: Από τις καμπύλες της θερμικής αντίστασης (Rca) βλέπουμε ότι μέχρι τα 180Watt σε κανένα air flow δεν έχουμε μείωση της απόδοσης της ψύκτρας, συνεπώς θα μπορούσε άνετα να πάει σε αυτό το TDP. Από δε το διάγραμμα των θερμοκρασιών για το ίδιο setup έχουμε ότι : Στα 140 Watt τα Δθ είναι από 22 έως 29 οC ! Ενώ αν θέσουμε σαν ένα δόκιμο μέγιστο Δθ τους 40 οC (που σημαίνει μέγιστη θερμοκρασία CPU από 65 έως 70 βαθμούς (ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος) πράγμα που κάνουν πολλοί άλλοι κατασκευαστές , τότε έχουμε την ψύκτρα σε χαμηλό air flow να παίζει στα 200 Watt και σε υψηλό, στα 270 Watt ! Και αυτό είναι το πιο μειονεκτικό setup γιατί στο οριζόντιο έχουμε αντίστοιχα: Από τις καμπύλες της Rca, δεν εμφανίζεται καμία τάση για αναστροφή της απόδοσης της ψύκτρας μέχρι και τα 360 Watt ! ! ! Όλες οι καμπύλες παραμένουν "κατηφορικές" ! Και από τις θερμοκρασίες, κερδίζουμε και 10 Watt επιπλέον στο υψηλό air flow! Και φυσικά η ψύκτρα έχει και άλλα αποθέματα αν την στήσεις σε push-pull, αλλά αυτό τέλος πάντων δεν είναι το stock setup. Συνεπώς η Noctua για μια φορά ακόμα -προς τιμήν της, το είπα και στο review- αποφεύγει τις εντυπωσιακές τιμές ενώ θα μπορούσε να τις υποστηρίξει και παραμένει προσηλωμένη στις χαμηλές θερμοκρασίες που μπορεί να επιτευχθούν "ανεξαρτήτως" συνθηκών, ακόμα και σε ένα κουτί που "βράζει" !
 5. 1 like
  Αν βγαλεις ακρη στειλε και απο εδω,εχω ακριβως ιδια μητρικη και θελω και δυπ ταινιουλες αν γινεται,αλλιως θα παω με μια μεγαλη,λογικα αυτη: http://www.e-shop.gr/phanteks-enthoo-luxe-multicolor-led-strip-2m-p-PER.814718 Επέκταση για 4pin υπάρχει καπου; Εχω το corsair 600c και το rgb header δεν βοηθαει εκεί που ειναι.
 6. 1 like
  Αλήθεια περιμένω κάθε φορά πως και πως τα review σου.... το αναλυτικός και κατατοπιστικός είναι πολύ λίγα...! Αφθονία πληροφοριών και μετρήσεων με κατανοητή εξήγηση και αιτιολόγηση. Μπράβο για άλλη μια φορά! Θαυματουργή για το μέγεθός της μου φαίνεται
 7. 1 like
  ευτυχώς που έφτιαξα καφέ...καταπληκτικό review όπως πάντα...μόνο μία απορία έχω τόσο καιρό που διαβάζω τα review σου @Seafalco, πόση ώρα σου παίρνει για να ετοιμάσεις κάτι τέτοιο;
 8. 1 like
  Απολαυστικός για μία ακόμα φορά Στέλιο! Για την Noctua τι να πω τώρα; Δε νομίζω να χρειάζεται και τίποτα τα είπες ήδη
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00