Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Επαναπροσδιορίζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού με την οθόνη Philips Evnia 27M2C5500W

    Οι σημερινοί παίκτες έχουν πιο υψηλές προσδοκίες από ποτέ. Αναζητούν μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία που διεγείρει τις αισθήσεις τους και τους επιτρέπει να απολαύσουν την πλήρη έκσταση του παιχνιδιού. Θέλουν μια ρύθμιση με πρωτοποριακές προδιαγραφές, αλλά θέλουν και να βιώσουν το συναίσθημα του παιχνιδιού. Επιδιώκοντας να προσφέρει στους παίκτες τον ενθουσιασμό που αναζητούν, η Philips Monitors έχει αναπτύξει μια σειρά οθονών και αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν πλούσιες και ικανοποιητικές εμπειρίες παιχνιδιού για παίκτες όλων των προτιμήσεων και όλων των ηλικιών. Το τελευταίο μοντέλο που κυκλοφόρησε και εντάσσεται στην οικογένεια Evnia, είναι το Philips Evnia 27M2C5500W. Μια gaming οθόνη Quad HD, 27 ιντσών, που συνδυάζει αστραπιαία ταχύτητα ρυθμού ανανέωσης 240 Hz με συμπαγή εργονομικό σχεδιασμό και πλούσια ποικιλία χαρακτηριστικών υψηλής απόδοσης, διασφαλίζοντας ότι κάθε gaming session δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από επικό.

     

    IMS_1200x1200.png.png

     

    Κύρια χαρακτηριστικά

    ·         AMD FreeSyncTM Premium Pro για ιδιαίτερα ομαλό HDR gaming

    ·         Εξαιρετικά γρήγορος ρυθμός ανανέωσης 240 Hz για gaming χωρίς καθυστερήσεις

    ·         Κυρτή σχεδίαση οθόνης 1000R για καθηλωτική εμπειρία gaming

    ·         DisplayHDR 400 για πιο ρεαλιστικά και εξαιρετικά γραφικά

    ·         Crystalclear εικόνες με QHD 2560 x 1440 pixel για εντυπωσιακά γραφικά

    ·         Fast VA έως 1 ms GtG

    ·         MultiView για ταυτόχρονη διπλή σύνδεση και προβολή

    «Αντανακλώντας την αποστολή της Evnia να παρέχει στους σημερινούς παίκτες τον εξοπλισμό που χρειάζονται για να απολαμβάνουν στο έπακρο κάθε gaming session, η Philips Evnia συνδυάζει ομαλό παιχνίδι, οπτικά πυροτεχνήματα και γρήγορη απόκριση σε ένα κομψά σχεδιασμένο πακέτο. Είμαστε περήφανοι για αυτό το ακαταμάχητό μοντέλο, για την Evnia, και για αυτό που αντιπροσωπεύει. " – Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead and Senior Brand Manager EU της MMD Monitors & Display

    Πρωτοποριακά χαρακτηριστικά για next-level gaming

    Η Philips Evnia 27M2C5500W διαθέτει όλα όσα χρειάζονται οι παίκτες για γρήγορα, ομαλά, εντυπωσιακά οπτικά και σωματικά άνετα gaming sessions. Όσον αφορά στην ομαλότητα, το μοντέλο αυτό είναι εξοπλισμένο με AMD FreeSyncTM Premium Pro σε συνδυασμό με τον εκθαμβωτικό ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και γρήγορη απόκριση GtG 1 ms και MPRT 0,5 ms. Το αποτέλεσμα είναι μια οπτικά lag-free gaming εμπειρία, χωρίς θόλωση, καθυστέρηση, ghosting ή tearing - πράγμα που σημαίνει ότι οι gamers μπορούν να απολαύσουν ακόμη και τα ταχύτερα παιχνίδια, όπως online battle royale και racing, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για το αν η οθόνη τους μπορεί να συμβαδίσει.

    Οπτικά μιλώντας, η Philips Evnia 27M2C5500W είναι μια δύναμη που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη. Η κυρτή VA οθόνη προσφέρει πανέμορφες εικόνες με ευρείες γωνίες θέασης 178/178 και την ευχάριστη περιβάλλουσα αίσθηση καμπυλότητας 1000R - ειδικά σχεδιασμένη για να πηδάς αμέσως στη δράση. Οι εικόνες με ανάλυση Crystalclear Quad HD είναι ευκρινείς, φωτεινές και ρεαλιστικές, ενώ το DisplayHDR 400 τις τελειοποιεί ακόμα περισσότερο, χάρη στην εκπληκτική φωτεινότητα, αντίθεση και χρώματα για ένα οπτικό αποτέλεσμα που αποκαλύπτει βελτιωμένες λεπτομέρειες ακόμα και σε σκιερές σκηνές.

    Η συνδεσιμότητα είναι πλήρης και εύκολη, με δύο HDMI, δύο DisplayPort και έναν διανομέα USB με 2 θύρες γρήγορης φόρτισης, για εύκολη σύνδεση όλων των περιφερειακών που χρειάζονται οι παίκτες, ώστε να ζήσουν τις περιπέτειές τους στο έπακρο αλλά και να μπορούν να οργανώσουν το γραφείο τους όπως το ονειρεύονται, χωρίς συμβιβασμούς.

    Με μια οθόνη όπως αυτή, οι παίκτες δεν θα θέλουν να σταματήσουν. Ευτυχώς, η Philips Evnia 27M2C5500W σχεδιάστηκε με γνώμονα τη σωματική ευεξία των παικτών. Η λειτουργία LowBlue και οι Flicker-Free τεχνολογίες εξασφαλίζουν ξεκούραστο παιχνίδι για τα μάτια, ενώ η βάση της οθόνης μπορεί να έχει κλίση (-5°/20°), περιστροφή (+/- 30°) και ρύθμιση ύψους (130 mm) για να ταιριάζει σε κάθε σωματική διάπλαση, επιτρέποντας μέγιστη άνεση ακόμη και κατά τη διάρκεια παρατεταμένων gaming sessions.

    Τιμές και διαθεσιμότητα

    Η Philips Evnia 27M2C5500W θα είναι διαθέσιμη προς αγορά από τα τέλη Ιανουαρίου στην τιμή των 549,00 €.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.