Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η GIGABYTE παρουσιάζει τις νέες κάρτες γραφικών AORUS βασισμένες στη σειρά NVIDIA GeForce RTX 40

    Οι πολυαναμενόμενες κάρτες γραφικών της σειράς NVIDIA GeForce RTX 40 επιτέλους έφτασαν. Για να απελευθερώσει πλήρως τις θηριώδεις επιδόσεις που προσφέρουν αυτές οι ισχυρές μηχανές επόμενης γενιάς, η GIGABYTE παρουσιάζει τις κορυφαίες κάρτες γραφικών AORUS με ενισχυμένο σχεδιασμό και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, δίνοντας στους σκληροπυρηνικούς gamers και τους δημιουργούς περιεχομένου περισσότερες δυνατότητες.

     

    Με τη νέα εξαιρετικά αποδοτική αρχιτεκτονική NVIDIA Ada Lovelace, την 3η γενιά RTX, οι κάρτες γραφικών GeForce RTX 40 Series είναι εξαιρετικά γρήγορες, προσφέροντας στους gamers και τους δημιουργούς ένα κβαντικό άλμα στις επιδόσεις, τη νευρωνική απόδοση και πολλές ακόμη κορυφαίες δυνατότητες της πλατφόρμας. Αυτή η τεράστια πρόοδος στην τεχνολογία GPU είναι η πύλη για τις πιο καθηλωτικές εμπειρίες gaming, τις απίστευτες λειτουργίες AI και τις ταχύτερες ροές εργασίας δημιουργίας περιεχομένου. Οι συγκεκριμένες GPU ωθούν τα γραφικά τελευταίας τεχνολογίας στο μέλλον.

     

    Οι κάρτες γραφικών AORUS διαθέτουν το εμβληματικό σύστημα ψύξης WINDFORCE της οικογένειας RTX 40. Διαθέτοντας τα νέα πτερύγια ανεμιστήρα και μια ειδική σχεδίαση επιφάνειας, ο ανεμιστήρας WINDFORCE Bionic shark αυξάνει τη στατική πίεση έως και 30% ενώ μειώνει το επίπεδο θορύβου έως και 3 dB, σε σύγκριση με τους κανονικούς ανεμιστήρες στις ίδιες στροφές. Η ογκώδης μονάδα ψύξης με τα γωνιακά πτερύγια δημιουργεί μεγαλύτερη επιφάνεια και ικανότητα ψύξης από ποτέ άλλοτε. Σε συνδυασμό με τον θάλαμο ατμών σε άμεση επαφή με τους εσωτερικούς πυρήνες, τους πολλαπλούς σωλήνες θερμότητας και τον διευρυμένο αεραγωγό ψύξης του πλαισίου στο πίσω μέρος, οι κάρτες γραφικών της σειράς AORUS RTX 40 εξασφαλίζουν κορυφαία θερμική απόδοση, ακόμη και σε απαιτητικά φορτία.

     

    Η GIGABYTE επαναφέρει επίσης μια αναβαθμισμένη έκδοση των signature φώτων RGB με τριπλό δακτύλιο, RGB Halo, στις κάρτες γραφικών της σειράς AORUS και GAMING OC RTX 40. Αυτό το αγαπημένο χαρακτηριστικό, που προσφέρει ρυθμιζόμενα εφέ φωτισμού στους περιστρεφόμενους ανεμιστήρες, θα κάνει σίγουρα κάθε build να λάμπει με στυλ. Η οθόνη LCD Edge View στο πλάι των καρτών AORUS δίνει στους χρήστες μια ακόμη επιλογή για να εξατομικεύσουν τις κάρτες τους με κείμενα, εικόνες ή gifs. Μπορεί κανείς επίσης να παρακολουθεί κρίσιμα στατιστικά στοιχεία υγείας του συστήματος, όπως κατανάλωση ενέργειας, θερμοκρασίες, στροφές κ.λπ. με την LCD Edge View.

     

    Η GIGABYTE θα προσφέρει τις AORUS GeForce RTX 4090 XTREME WATERFORCE, AORUS GeForce RTX 4090 MASTER, GIGABYTE GeForce RTX 4090 GAMING OC, GIGABYTE GeForce RTX 4090 WINDFORCE τον Οκτώβριο και η σειρά GeForce RTX 4080 θα είναι διαθέσιμη τον Νοέμβριο. 

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://bit.ly/AORUS_NVIDIA_RTX_40_Series.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.