Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Οι κάρτες γραφικών σειράς RTX 4080 από την GIGABYTE κυκλοφορούν στην αγορά!

    Η κορυφαία μάρκα υπολογιστών στον κόσμο, η GIGABYTE, ανακοίνωσε σήμερα επίσημα ότι οι κάρτες γραφικών της σειράς GeForce RTX™ 4080 θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στις 16 Νοεμβρίου. Βασισμένες στην τελευταία αρχιτεκτονική Ada Lovelace της NVIDIA, αυτές οι κάρτες γραφικών νέας γενιάς έρχονται με εξαιρετικά ισχυρές επιδόσεις και με προηγμένα συστήματα ψύξης που αναζητούν οι ενθουσιώδεις gamers και οι δημιουργοί. Η GIGABYTE προσφέρει συνολικά επτά μοντέλα για να καλύψει διάφορες απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της υδρόψυκτης AORUS XTREME WATERFORCE και των αερόψυκτων AORUS MASTER, GAMING OC, AERO OC και EAGLE OC.

     

    Οι κάρτες γραφικών AORUS XTREME WATERFORCE είναι προετοιμασμένες για εξαιρετικά δροσερή και αθόρυβη λειτουργία και διατίθενται σε δύο παραλλαγές - το μοντέλο ανοικτού κυκλώματος με προεγκατεστημένο μπλοκ νερού και το μοντέλο κλειστού κυκλώματος με ψυγείο " all-in-one". Και τα δύο υπερέχουν στην παροχή της κορυφαίας απόδοσης gaming, διατηρώντας παράλληλα τη θερμοκρασία υπό έλεγχο με τα βελτιστοποιημένα κανάλια νερού και τους θερμικούς σχεδιασμούς τους, καθιστώντας τες ιδανικές για σκληροπυρηνικούς gamers ή λάτρεις του DIY που θέλουν να απογειώσουν τα custom builds τους στο επόμενο επίπεδο.

     

    Η αερόψυκτη AORUS GeForce RTX™ 4080 MASTER είναι επίσης κατασκευασμένη με βασική προτεραιότητα της ψύξη. Οι αναβαθμισμένοι ανεμιστήρες WINDFORCE Bionic shark, σε συνδυασμό με την τεχνολογία εναλλασσόμενης περιστροφής, προσφέρουν ένα τεράστιο άλμα στις δυνατότητες ψύξης με περισσότερη πίεση και λιγότερες αναταράξεις σε σχέση με τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς. Σε συνδυασμό με τον συμπαγή θερμικό σχεδιασμό, η AORUS MASTER παρέχει την καλύτερη απόδοση ψύξης ακόμη και σε απαιτητικά φορτία.

     

    Η αισθητική είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των καρτών γραφικών της GIGABYTE. Ο συνολικός κομψός σχεδιασμός συμπληρώνεται από τον αποκλειστικό τριπλό δακτύλιο φωτισμού RGB Halo γύρω από τους ανεμιστήρες, δίνοντας στις AORUS MASTER και GIGABYTE GAMING OC μια πραγματικά μοναδική εμφάνιση. Η LCD Edge View στο πλάι της AORUS MASTER δίνει στους χρήστες μια ακόμη επιλογή για να εξατομικεύσουν τις κάρτες τους με κείμενα, εικόνες ή gifs. Επίσης με την LCD Edge View ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί κρίσιμα στατιστικά στοιχεία υγείας της κάρτας, όπως η κατανάλωση ενέργειας, οι θερμοκρασίες, οι στροφές κ.λπ. Οι κάρτες γραφικών περιλαμβάνουν επίσης ένα ειδικό anti-sag bracket, το οποίο παρέχει ισχυρή στήριξη και προστασία χωρίς να επηρεάζει τη συνολική οπτική εμφάνιση.

     

    Οι κάρτες γραφικών GeForce RTX™ 4080 της GIGABYTE κυκλοφορούν στα ράφια των καταστημάτων στις 16 Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE:


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.