Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Οι GIGABYTE Z690, B660 και οι μεταγενέστερες μητρικές θα υποστηρίζουν μνήμες EXPO

    Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής μητρικών, καρτών γραφικών και hardware solutions, ανακοίνωσε σήμερα ότι όλες οι μητρικές κάρτες Z690, B660 και οι μεταγενέστερες θα υποστηρίζουν την τεχνολογία μνήμης EXPO™. Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν με ευκολία την αύξηση των επιδόσεων στις μητρικές GIGABYTE όλων των πλατφορμών με μνήμες που υποστηρίζονται είτε από την AMD EXPO™ είτε από την Intel® XMP.

     

    Η AMD ανακοίνωσε πρόσφατα τη νέα τεχνολογία EXPO για τις μνήμες DDR5 στην τελευταία πλατφόρμα AM5, η οποία επιτρέπει την εύκολη επιτάχυνση της μνήμης DDR5 με ενσωματωμένα προφίλ overclocking για την αύξηση των επιδόσεων, όπως ακριβώς και η τεχνολογία XMP. Μαζί με αυτή τη νέα τεχνολογία, όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές μονάδων μνήμης κυκλοφορούν αντίστοιχα μνήμες EXPO. Η GIGABYTE πρωταγωνιστεί στην παροχή υποστήριξης AMD EXPO και Intel® XMP DDR5 στις μητρικές πλακέτες AM5 και συνεχίζει τον καινοτόμο σχεδιασμό στην πλατφόρμα Intel®, που επιτρέπει στους χρήστες να επιταχύνουν τις μνήμες DDR5 στις μητρικές πλακέτες Z690, B660 και τις επόμενες, ενεργοποιώντας απλά τα XMP και EXPO στις ρυθμίσεις του BIOS για την αύξηση των επιδόσεων.

     

    Το τελευταίο BIOS με υποστήριξη XMP και EXPO για τις μητρικές GIGABYTE Z690, B660 και τις μεταγενέστερες μητρικές θα κυκλοφορήσει σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες. www.gigabyte.com.gr


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.