Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα νέα bios της σειράς Gigabyte μητρικών 600 θα υποστηρίζουν τους νέους επεξεργαστές Intel® Core™ CPU

    Οι μητρικές Z690, B660 και H610 μπορούν να παρέχουν βελτιωμένη συμβατότητα με τα πιο πρόσφατα BIOS.

     

    Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής μητρικών καρτών, καρτών γραφικών και hardware, θα κυκλοφορήσει σύντομα την ενημέρωση BIOS για μητρικές της σειράς Intel® 600 για υποστήριξη των επερχόμενων επεξεργαστών Intel® Core™ νέας γενιάς.

     

    Η GIGABYTE συνεργάζεται στενά με την Intel® για να παρέχει στους χρήστες βέλτιστη απόδοση, συμβατότητα και εμπειρία χρήσης. Μαζί με την επερχόμενη νέα γενιά επεξεργαστών Intel® Core™, η ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης της GIGABYTE έχει προετοιμάσει έναν καλά ενημερωμένο κώδικα BIOS αποκλειστικά για τις μητρικές κάρτες Z690, B660 και H610. Αυτό εξασφαλίζει στους χρήστες μια τέλεια δυνατότητα ρύθμισης για την αναβάθμιση της πλατφόρμας μόλις ο νέος επεξεργαστής κυκλοφορήσει στην αγορά.

     

    Με την τεχνολογία GIGABYTE @BIOS, Q-Flash ή Q-Flash Plus οι χρήστες μπορούν να κάνουν flash ένα αρχείο BIOS χωρίς να εγκαταστήσουν CPU, RAM, ακόμα και GPU . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE για την τελευταία ενημέρωση του BIOS.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της GIGABYTE, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE:http://www.gigabyte.com


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.