Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Vintage Toys 2023: 10.000 επισκέπτες - Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για Retro games στην Ευρώπη!

      10.000 νοσταλγοί του vintage τίμησαν την 7η έκθεση Vintage Toys με την παρουσία τους

    Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και η έκθεση Vintage Toys έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ για άλλη μια χρονιά.

     

    vintage-toys-2023-1.jpg

     

    Το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, 10.000 νοσταλγοί του vintage τίμησαν την 7η έκθεση Vintage Toys με την παρουσία τους. Αυτή την χρονιά είχαμε 2 αίθουσες στις οποίες οι επισκέπτες μπορούσαν να δουν εντυπωσιακά vintage αυτοκίνητα και μηχανές και να παίξουν με δεκάδες Arcade, με όλους τους γνωστούς Retro υπολογιστές του παρελθόντος, αλλά και με ξύλινα ποδοσφαιράκια, φλιπεράκια, επιτραπέζια, κάρτες, φιγούρες και άλλα συλλεκτικά και βέβαια να τα...αποκτήσουν κιόλας, με πάνω από 50 εκθέτες που είχαν ότι vintage παιχνίδι υπάρχει!

     

    Δείτε το video tour της έκθεσης:

     

     

    Vintage Toys: Μία έκθεση που φτιάχτηκε από το μηδέν. Από τις χαρτόκουτες για τραπέζια στην Μητροπόλεως μέχρι στο να μην μας χωράει η Τεχνόπολη.

    Του χρόνου η έκθεση Vintage Toys υπόσχεται ότι θα είναι...ακόμη μεγαλύτερη και ότι μαζί σας θα σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ!

     

    vintage-toys-2023-2.jpg

     

    Η Vintage Toys ευχαριστεί θερμά όλους τους συλλέκτες που ήταν εκεί για δύο ολόκληρες ημέρες δείχνοντας κομμάτι της συλλογής τους, τα καταστήματα που έδωσαν την ευκαιρία να ξαναβρούμε τα παιδικά μας παιχνίδια, τους χορηγούς επικοινωνίας, τους συνεργάτες και φυσικά όλους εσάς που υποστηρίξατε αυτή την προσπάθεια ακόμη μια χρονιά.

     

    vintage-toys-2023-3.jpg

     

    Το νέο ραντεβού με την έκθεση Vintage Toys ανανεώνεται για το 2024 σε ένα event που θα είναι σίγουρα διαφορετικό και μεγαλύτερο από όσα Retro events έχετε δει. 


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.