Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία παρουσίασης του Galaxy Note 10

    Ενώ η Samsung προσπαθεί να φέρει το Galaxy Fold στην αγορά χωρίς προβλήματα, ευτυχώς η προγραμματισμένη κυκλοφορία για το Galaxy Note 10 φαίνεται να μην αντιμετωπίζει καθυστερήσεις. Το Galaxy Note 10 είναι καθ' οδόν και φαίνεται να επιβεβαιώνεται η ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας. 

     

    Συνήθως το εκάστοτε νέο Galaxy Note ανακοινώνεται τον Αύγουστο. Πριν λίγες μέρες η Samsung ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις στον ειδικό τύπο για το "Galaxy Unpacked 2019" event που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου, οπότε και θα ανακοινωθεί η επίσημη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Galaxy Note 10.

     

    Σε ό,τι αφορά στη συσκευή, οι φήμες αναφέρουν ότι πιθανόν να υπάρξουν διαφορετικές εκδόσεις με διαφορετικά μεγέθη οθόνης, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν θα ακολουθήσει κάποιο μοντέλο της σειράς με 5G υποστήριξη. Ακόμα, πιθανολογείται η ύπαρξη τριπλής κάμερας και η αφαίρεση του headphone jack.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.