Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Η AMD αποδεκατίζει τις πωλήσεις της Intel στη μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής της Γερμανίας με το συντριπτικό ποσοστό 82%

    To μερίδιο των πωλήσεων επεξεργαστών της AMD έφτασε στο ιστορικό υψηλό ποσοστό 82% κάτι που εξασφαλίζει συντριπτική υπεροχή έναντι των αντίστοιχων πωλήσεων για την Intel. Τα δεδομένα προέρχονται από τη μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής της Γερμανίας, Mindfactory.de και αφορούν στον μήνα Νοέμβριο.

     

    large.69043_02_amd-dominates-intel-82-market-share-major-german-retailer.png

     

    Τα ποσοστά της AMD ήταν υψηλά και τον Οκτώβριο (78%), αλλά ο Νοέμβριος ήταν ακόμα καλύτερος μήνας για τις πωλήσεις των "κόκκινων". Οι πιο δημοφιλείς επεξεργαστές της AMD στην Γερμανία είναι οι Ryzen 7 3700X και Ryzen 5 3600X που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση για την τιμή τους.

     

    Ο πιο δημοφιλής επεξεργαστής της Intel, όπως φαίνεται από τις πωλήσεις της εν λόγω αλυσίδας, είναι ο Core i7-9700K (και στο Amazon.de υπήρχε αντίστοιχη εικόνα), με τους Core i9-9900K και Core i9-9900KF να μην μπορούν να αντιστρέψουν επ' ουδενί την απόλυτη κυριαρχία της AMD.

     

    Η επιτυχία της AMD αυτή οφείλεται στην οικογένεια επεξεργαστών Ryzen και ειδικότερα στην 3η γενιά, μέλη της οποίας πουλάνε σαν καραμέλες π.χ. οι Ryzen 7 3700X και Ryzen 5 3600Χ.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.