Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η AMD επιβεβαιώνει την έλευση της σειράς Ryzen 4000, νωρίς το 2020, στα laptop

    Εάν νομίζατε ότι η AMD είχε σπουδαία χρονιά το 2019, τότε δεν έχετε δει τίποτα ακόμα. Η AMD σκοπεύει να ξεκινήσει εντυπωσιακά και το 2020, αρχής γενομένης με τη σειρά Ryzen 4000 για τα laptop, όπως επιβεβαίωσε η CEO της AMD, Dr. Lisa Su.

     

    Σε συνέντευξή της στο VentureBeat, η Dr. Lisa Su δήλωσε: "Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το 2020. Θα δείτε τα νέας γενιάς mobile προϊόντα μας που θα έρθουν νωρίς το 2020. Θα δείτε 7nm mobile chips που δεν έχουν ακόμα εμφανιστεί στην αγορά. Αυτή θα είναι μια πολύ ισχυρή συλλογή. Είμαστε επίσης καθ' οδόν με την Zen 3 [αρχιτεκτονική] στη συνέχεια, που προορίζεται για το 2020. Υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα".

     

    Η AMD, λοιπόν, ετοιμάζεται να παρουσιάσει τους Ryzen 4000 εντός πλήθους laptop που θα εμφανιστούν στην CES, τον Ιανουάριο του επόμενου έτους. Θυμίζουμε ότι στα laptop η AMD χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική της "προηγούμενης" γενιάς από αυτήν της ονομασίας τους. Δηλαδή στη σειρά Ryzen 3000 mobile χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική Zen+. Συνεπώς στη σειρά Ryzen 4000 θα χρησιμοποιήσει την αρχιτεκτονική Zen 2 με μέθοδο ολοκλήρωσης 7nm. Αντίθετα οι Ryzen 4000 για το Desktop, που πιθανόν να παρουσιαστούν στην Computex 2020, τον Ιούνιο, θα χρησιμοποιούν την αρχιτεκτονική Zen 3. Για την αρχιτεκτονική Zen 3 φημολογείται η αύξηση του IPC κατά 8% και η αύξηση των χρονισμών κατά 200ΜΗz, αλλά τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο ακόμα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.