Jump to content


  • UltraB
    UltraB

    Η Apple παρουσιάζει την νέα έκδοση του πιο δημοφιλούς iPad με τιμή $329

    Η Apple παρουσίασε σήμερα την νέα, έβδομη γενιά του πιο δημοφιλούς iPad που έρχεται να αντικαταστήσει το τρέχων iPad με την οθόνη των 9,7 ιντσών. Το νέο iPad διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 10,2 ιντσών με σχεδόν 3,5 εκατομμύρια εικονοστοιχεία και τροφοδοτείται από τον ίδιο επεξεργαστή, A10 Fusion, όπως και ο προκάτοχός του. 

     

    Apple_New-iPad_10-2-Inch-Display_091019_

     

    Το νέο iPad θα υποστηρίζει επίσης για πρώτη φορά το Apple Pencil και διαθέτει υποστήριξη για το πλήρους μεγέθους έξυπνο πληκτρολόγιο της Apple.

     

    Apple_New-iPad_iPadOS_091019_big.jpg.med

     

    Σχεδιασμένο να είναι εξαιρετικά φορητό και ανθεκτικό, το νέο iPad θα ζυγίζει περίπου 450 γραμμάρια και για πρώτη φορά θα είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμο αλουμίνιο. Όσο αφορά την συνδεσιμότητα του, είναι εξοπλισμένο με Bluetooth 4.2 και Wi-Fi 5, ενώ οι κάμερες του παραμένουν στα 8MP και 1.2MP αντίστοιχα.

     

    Apple_New-iPad_iPad-Family_091019_big.jp

     

    Το νέο iPad έβδομης γενιάς έρχεται σε ασήμι, ανθρακί και χρυσό χρώμα και με χωρητικότητες 32GB και 128GB. Η τιμή του θα ξεκινάει από τα $329 για το μοντέλο Wi-Fi και $459 για το μοντέλο Wi-Fi + LTE, ενώ θα παρέχετε δωρεάν η συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+ για ένα χρόνο. Το νέο iPad θα υποστηρίζει επίσης την νέα υπηρεσία συνδρομής παιχνιδιών της Apple, Arcade και θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.