Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Arctic ανακοίνωσε την νέα της σειρά semi passive συστημάτων ψύξης, Freezer 33

    Η Arctic ανακοίνωσε την σειρά Freezer 33, η οποία αποτελείται από τα μοντέλα Freezer 33, Freezer 33 CO και Freezer 33 Plus. Οι νέες ψύκτρες υιοθετούν σχεδίαση τύπου tower και υποστηρίζουν και λειτουργία passive, όταν δεν είναι απαραίτητη η περιστροφή των ανεμιστήρων τους, όπως σε περιπτώσεις που ο επεξεργαστής έχει χαμηλό load ή είναι σε κατάσταση idle.

     

    Τα τρία μοντέλα διαφέρουν μόνο στον αριθμό των PWM ανεμιστήρες τους, με το κυρίως σώμα της ψύκτρας να είναι το ίδιο και στα τρία. Αυτό αποτελείται από τέσσερα heatpipes των 6 χιλιοστών τα οποία έρχονται σε άμεση επαφή με το heatspreader του επεξεργαστή και αλουμινένια fins τα οποία αναλαμβάνουν να βοηθήσουν στην απαγωγή της θερμότητας με την βοήθεια ενός ή δύο ανεμιστήρων. Η σχεδίαση του σώματος των μοντέλων της σειράς Freezer 33 είναι τέτοια ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα με τις μνήμες, ακόμα και στην περίπτωση χρήσης δύο ανεμιστήρων. Μπορούν να τοποθετηθούν με ευκολία, τόσο σε Intel όσο και AMD συστήματα.

     

    Freezer 33 models.jpg

     

    Freezer 33 specs.jpg


    Όπως αναφέρθηκε και αρχικά, η νέα σειρά υποστηρίζει semi passive λειτουργία. Ο ένας ή οι δύο ανεμιστήρες παραμένουν ανενεργοί όταν δεν υπάρχει ανάγκη, με το σημείο εκκίνησής τους να είναι στο 40% PWM. Οι Freezer 33 και Freezer 33 CO έρχονται με έναν ανεμιστήρα F12 προ εγκατεστημένο, ενώ η Freezer 33 Plus έρχεται με δύο. Ο ανεμιστήρας της Freezer 33 Co είναι σχεδιασμένος για συνεχή λειτουργία, προσφέροντας έως και πενταπλάσια αντοχή στο χρόνο.

     

    58c11eca1e33b-Freezer33fanoperation.jpg

     

    Οι Freezer 33 και Freezer 33 Plus είναι διαθέσιμες μέσω του ARCTIC-Webshop με προτεινόμενες τιμές λιανικής τα 45,99 € και 49,99 € αντίστοιχα, καθώς και στο Amazon. Η Freezer 33 CO είναι διαθέσιμη για προ παραγγελία με την διαθεσιμότητά της να ξεκινάει μέσα στον Απρίλιο. Η νέα σειρά είναι συμβατή με τα περισσότερα Intel sockets, καθώς και το AM4 sockets της AMD, όχι τα παλαιότερα AMD sockets.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.