Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Corsair προσφέρει μια γκάμα από υποσυστήματα υψηλών επιδόσεων για συστήματα Threadripper 3ης γενιάς

    Με την έλευση των Threadripper 3ης γενιάς, η Corsair ανακοίνωσε μια σειρά προϊόντων τα οποία έχουν ελεγχθεί πλήρως για τη συμβατότητά τους και τις κορυφαίες επιδόσεις με τη νέα πλατφόρμα TRX40.

     

    Η πλατφόρμα TRX40 είναι η πρώτη HEDT που υποστηρίζει PCIe Gen 4. Ο Corsair Force MP600 NVMe M.2 SSD εκμεταλλεύεται την αυξημένη διαμεταγωγή του PCIe Gen 4 προσφέροντας σειριακή ανάγνωση 4,950 MB/s  και σειριακή εγγραφή 4,250 MB/s, 10 φορές αυξημένες ταχύτητες δηλαδή σε σχέση με τους παραδοσιακούς SATA SSD.

     

    Οι επιδόσεις των Threadripper βελτιώνονται ακόμα περισσότερο σε συνδυασμό με μνήμες RAM υψηλών χρονισμών και χαμηλού latency. Οι σειρές  DOMINATOR PLATINUM RGB, VENGEANCE RGB PRO και  VENGEANCE LPX είναι διαθέσιμες σε kits μέχρι οκτώ modules με χρονισμούς που φτάνουν τα 4.000 MHz. Η Corsair προσφέρει εγγυημένη καλή λειτουργία σε quad-channel διάταξη που υποστηρίζεται από τους TR3000.

     

    large.mkVULXxMlA2XhS4Q.jpg

     

    Οι επιδόσεις των TR3000 HEDT επεξεργαστών είναι κορυφαίες. Οι επεξεργαστές, όμως, εκλύουν και σοβαρά ποσά θερμότητας που φτάνουν μέχρι τα 280W. Συνεπώς απαιτείται ψύξη υψηλής απόδοσης ώστε να διασφαλιστεί η σταθερή λειτουργία του chip στις top ταχύτητες. Η Corsair προσφέρει μια σειρά από AIO υδροψύξεις που είναι συμβατές με το sTRX4 socket, όπως τη Hydro Series RGB PLATINUM με ψυγεία από 240mm μέχρι και 360mm.

     

    large.WZk0fxvdYGRIxQiL.jpg

     

    Τέλος, για να καλύψει τις ενεργειακές απαιτήσεις των TR3000 συστημάτων, οι οποίες ανάλογα με τις κάρτες επέκτασης που χρησιμοποιεί ο χρήστης δύνανται να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα, η Corsair προσφέρει μια σειρά τροφοδοτικών 80 PLUS Gold Certified PSUs, όπως τη σειρά RM, μέχρι και τη σειρά AX με το κορυφαίο μοντέλο AX1600i (80 PLUS Titanium).


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.