Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η CRYORIG ανακοίνωσε την H7 Quad Lumi RGB

    Η CRYORIG ανακοίνωσε σε συνεργασία με την NZXT, την νέα ψύκτρα H7 Quad Lumi RGB, η οποία θα συνεργάζεται και με το λογισμικό NZXT CAM, επιτρέποντας έτσι τον εύκολο έλεγχο του RGB φωτισμού της. Η νέα H7 Quad Lumi RGB ανήκει στις ψύκτρες υψηλών επιδόσεων για χρήση ακόμα και με υπερχρονισμένους επεξεργαστές με TDP άνω των 160W.

     

    Η H7 Quad Lumi RGB βασίζεται στην ιδιαίτερα επιτυχημένη H7 της CRYORIG, με την εταιρία να ενσωματώνει στο νέο μοντέλο RGB lighting controller για τον φωτισμό, πλήρως ελεγχόμενο μέσω του λογισμικού NAXT CAM και σχετικής εφαρμογής για smartphones. Χρησιμοποιείται ο Hue+ controller της NZXT, ο οποίος προσφέρει πλήθος φωτεινών εφέ και επιτρέπει το λογότυπο και ο φωτισμός στην βάση της ψύκτρας να μπορούν να διαφορετικό χρώμα και εφέ.

     

    H7 Quad Lumi RGB lighting.jpg

     

    Από εκεί και πέρα, η H7 Quad Lumi RGB διαθέτει τέσσερα "αναβαθμισμένα και υψηλής απόδοσης" χάλκινα heatpipes των 6 χιλιοστών, νέο ανεμιστήρα QF120 LED με ρυθμό περιστροφής από 300 έως και 1600 στροφές το λεπτό και βελτιωμένο σύστημα στερέωσης στο socket το οποίο είναι συμβατό με όλα τα τελευταία sockets των AMD και Intel. Η CRYORIG αναφέρει επιδόσεις έως και 15% καλύτερες έναντι της H7.

     

    H7 Quad Lumi RGB vs H7.jpg

     

    Η H7 Quad Lumi RGB θα είναι διαθέσιμη από τον επόμενο μήνα προς 59,99 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

     

    59234f0cdc12f_H7QuadLumiRGB01.jpg

     

    H7 Quad Lumi RGB 04.jpg

     

    H7 Quad Lumi RGB specs.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.