Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Η Dell ανανεώνει το δημοφιλές XPS 13 Laptop με επεξεργαστή Intel Core 10ης γενιάς και WiFi 6

    H 10η γενιά των Core επεξεργαστών της Intel προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και καλύτερη ενεργειακή απόδοση. Γι' αυτό τον λόγο η Dell αποφάσισε να ανανεώσει το δημοφιλές XPS 13 μοντέλο της, χρησιμοποιώντας τους νέους επεξεργαστές της Intel και ταυτόχρονα υποστηρίζοντας τεχνολογία WiFi 6.

     

    H εμφάνιση του νέου μοντέλου δεν έχει αλλάξει, αλλά στο εσωτερικό δεν ισχύει το ίδιο. Οι επεξεργαστές που χρησιμοποιούνται είναι οι Core i3-10110U και Core i5-10210U με τιμές που ξεκινούν από 999$, αλλά αναμένεται και έκδοση με Core i7-10710U που θα είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή τον Οκτώβριο.

     

    Η μνήμη RAM θα είναι 16GB και ο SSD του συστήματος θα έχει αποθηκευτικό χώρο μέχρι 256GB. Υπεύθυνο για την υποστήριξη WiFi 6 θα είναι το Killer AX1650 (2x2) που βασίζεται σε ιδιόκτητη τεχνολογία WiFi 6 της Intel.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.