Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η GELID κυκλοφορεί το SubZero M.2 XL, ένα kit ψύξης υψηλών επιδόσεων για M.2 SSDs

    Η ειδική στις λύσεις ψύξης, GELID Solutions, αποκάλυψε το νέο kit ψύξης για NVMe SSDs, SubZero M.2 XL. Το συγκεκριμένο kit είναι σχεδιασμένο για την ψύξη των M.2 Type 22110 SSDs, με αποτελεσματικό τρόπο ώστε να αποτρέπεται το thermal throttling. Βοηθά επίσης στη βελτίωση των επιδόσεων και στη μακροημέρευση του NVMe δίσκου σας, καθώς και στην ακεραιότητα των δεδομένων του.

     

    Το SubZero M.2 XL kit χρησιμοποιεί μια πολύ λεπτή ψύκτρα αλουμινίου και εξειδικευμένα thermal pads ώστε να μεταφέρεται με τον καλύτερο τρόπο η θερμότητα στην ψύκτρα.  Επιπλέον παρέχονται τρία (3) ultra-durable silicone ring fixtures, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής προσαρμογή της ψύκτρας στο σώμα του δίσκου. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι γρήγορη και η ψύκτρα ταιριάζει σε όλους τους M.2 Type 22110 SSDs που είναι σχεδιασμένοι για laptop και desktop συστήματα.

     

    large.cTogg1qsUTuY0od6.jpg

     

    Ο Gebhard Scherrer, διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας, δήλωσε για το προϊόν: "Οι ταχύτεροι M.2 SSDs παράγουν θερμότητα και ακόμα και σε normal λειτουργία μπορεί να εξαναγκαστούν σε thermal throttling. Το SubZero M.2 XL kit είναι εδώ για να βοηθήσει στη βελτίωση της ψύξης, ώστε να απελευθερώνεται όλη η ισχύς του M.2 Type 22110 SSD". 

     

    Το Sub Zero M.2 XL είναι διαθέσιμο άμεσα, με τιμής MSRP 10$ ή 9€.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.