Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Gigabyte ανακοίνωσε το νέο Aorus GTX 1080 Gaming Box

    Αν διαθέτετε κάποιον φορητό υπολογιστή ο οποίος διαθέτει ισχυρό mobile επεξεργαστή και Thunderbolt 3 θύρα, αλλά χαμηλών επιδόσεων κάρτα γραφικών, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για gaming, υπάρχει λύση. Η Gigabyte ανακοίνωσε το νέο Aorus GTX 1080 Gaming Box το οποίο μπορεί να μετατρέψει έναν φορητό υπολογιστή σε ισχυρό gaming σύστημα.

     

    Το νέο Aorus GTX 1080 Gaming Box έρχεται να προστεθεί στο ήδη ανακοινωμένο Aorus GTX 1070 Gaming Box. Πρόκειται για μια εξωτερική θήκη που ενσωματώνει κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό και η οποία συνδέεται με το σύστημα μέσω Thunderbolt 3 θύρας. Το νέο μοντέλο έρχεται με κάρτα γραφικών GeForce GTX 1080 Mini, την μικρότερη GTX 1080 της αγοράς και τροφοδοτικό των 450W 80 Plus Gold αποκλειστικά για την τροφοδοσία της κάρτας. Επιπλέον προσφέρει και τέσσερις θύρες USB 3.0 των 5Gbps με την μία από αυτές να υποστηρίζει και ταχεία φόρτιση για φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets.

     

    Aorus GTX 1080 Gaming Box 1.jpg

     

    Η GTX 1080 λειτουργεί στους στάνταρ χρονισμούς που έχει θέσει η Nvidia, διαθέτει πάντως και overclock mode μέσω λογισμικού που ανεβάζει τις συχνότητες λειτουργίας της κάρτας στα 1632/1771 MHz (core/boost). η συχνότητα λειτουργίας της μνήμης είναι 10GHz(GDDR5). Όσον αφορά τις εξόδους εικόνας, η κάρτα διαθέτει τρεις DisplayPort 1.4, μία HDMI 2.0 και μία dual-link DVI-D. Επιπλέον η θήκη διαθέτει και RGB LED φωτισμό ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί από τον χρήστη μέσω του λογισμικού GIGABYTE RGB Fusion.

     

    Aorus GTX 1080 Gaming Box 2.jpg

     

    Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του Aorus GTX 1080 Gaming Box αναμένεται να βρίσκεται κάπου στα $750.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.