Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Google ανακοίνωσε την "Go" έκδοση του Android Oreo

    Η Google αύριο θα ανακοινώσει την νέα έκδοση 8.1 του Android Oreo. Επιπλέον της νέας αυτής έκδοσης του Oreo, η Google θα ανακοινώσει και την νέα έκδοση Android 8.1 Go Edition, η οποία θα είναι σχεδιασμένη για χρήση σε συσκευές με χαμηλότερων δυνατοτήτων hardware, συσκευές δηλαδή που διαθέτουν έναν σχετικά αργό επεξεργαστή και περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο και μνήμη.

     

    Η έκδοση Android 8.1 Go έχει σχεδιαστεί να καταλαμβάνει τον μισό αποθηκευτικό χώρο που θα καταλάμβανε η κανονική έκδοση του Android 8.1, ενώ θα προσφέρει και αυξημένη ταχύτητα εκκίνησης των εφαρμογών κατά 15%, σε πιο αργές συσκευές. Η Google έχει επίσης δημιουργήσει ειδικές εκδόσεις των εφαρμογών της, οι οποίες είναι ελαφρύτερες έναντι των στάνταρ εφαρμογών που θα βρίσκαμε στην στάνταρ έκδοση του Android Oreo. Έτσι έχουμε ελαφρύτερες "Go" εκδόσεις, όπως  Google Go, Google Assistant Go, YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go και βελτιστοποιημένες εκδόσεις των Gboard, Google Play και Chrome.

     

    Andoid Go storage.jpg

     

    Χαρακτηριστικά εξοικονόμησης δεδομένων θα είναι εξ αρχής ενεργοποιημένα και διαθέσιμα σε εφαρμογές που μπορούν να τα αξιοποιήσουν, όπως ο Chrome της Google, ενώ η νέα file management εφαρμογή Files Go, θα βοηθάει στην εξοικονόμηση χώρου και την καλύτερη οργάνωση των δεδομένων που διατηρεί αποθηκευμένα ο χρήστης στην συσκευή του.

     

    Για να βοηθήσει τους κατόχους συσκευών με hardware χαμηλότερων δυνατοτήτων να βρίσκουν ευκολότερα εφαρμογές για τις συσκευές τους, η Google ανακοίνωσε και την δημιουργία ειδικού τμήματος με εφαρμογές που θα είναι κατάλληλες για τις συσκευές αυτές.

     

    Google Play Go apps.jpg

     

    Η Google ελπίζει ότι με την έκδοση Go, θα επιτρέψει σε πολλούς κατασκευαστές συσκευών με μόλις 8GB αποθηκευτικού χώρο και 512MB ή 1GB μνήμης, να εγκαταστήσουν την νέα αυτή έκδοση του Android Oreo, προσφέροντας έτσι σε αυτούς που θα επιλέξουν τις συσκευές αυτές, όλα τα τελευταία επιτεύγματα και πλεονεκτήματα της έκδοσης 8.1 του Android.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.