Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Η Intel ετοιμάζει microcode update για την πλατφόρμα X299, το οποίο βελτιώνει τον υπερχρονισμό των Cascade Lake-X

    Η Intel ετοιμάζει ένα εξειδικευμένο microcode update για την πλατφόρμα X299, που θα βελτιώνει τις δυνατότητες υπερχρονισμού των επεξεργαστών 10ης γενιάς Core i9 XE "Cascade Lake-X". Η είδηση για το update διαδόθηκε μέσω δημοσιεύματος της MSI που αναφέρεται στην αξιοποίηση από την εταιρεία του νέου microcode για όλη τη σειρά των LGA2066 μητρικών της.

     

    "Για τη βελτίωση των δυνατοτήτων υπερχρονισμού των προσφάτως κυκλοφορούντων Intel Core X-series επεξεργαστών (Intel Core i9-10980XE, 10940X, 10920X, 10900X), η Intel θα παρέχει μια νέα microcode ενημέρωση", αναφέρει η δήλωση της MSI. Εκτός από τις δυνατότητες υπερχρονισμού, το νέο microcode update επίσης βοηθά "στη μεγιστοποίηση της συνολικής απόδοσης" των Cascade Lake-X επεξεργαστών. Η εταιρεία δεν περιγράφει ποιες ακριβώς βελτιώσεις και αλλαγές φέρνει η νέα ενημέρωση.

     

    Το συγκεκριμένο update θα φτάσει στους τελικούς χρήστες με την μορφή BIOS update, από τους εκάστοτε κατασκευαστές μητρικών.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.