Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η OtherSide Entertainment δημοσιεύει υλικό από την Pre-Alpha έκδοση του System Shock 3

    Το System Shock είναι ο τίτλος μιας από τις πιο εμβληματικές και αξέχαστες σειρές παιχνιδιών που παρουσιάστηκαν στο PC. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα παιχνίδια που εξερεύνησαν διεξοδικά την αλληγορία ενός κόσμου που κυριαρχείται από μια ανεξέλεγκτη τεχνητή ευφυΐα και έχει στιγματίσει θετικά όσους έπαιξαν τους τίτλους της σειράς, πολύ πριν το gaming ταυτιστεί αποκλειστικά με τα εντυπωσιακά γραφικά και εφέ.

     

    Η εταιρεία OtherSide Entertainment, που έχει τα δικαιώματα της ανάπτυξης νέων κόσμων στη σειρά System Shock, δημοσίευσε φωτορεαλιστικό υλικό και ένα video teaser για να μας προϊδεάσει για τη δουλειά που γίνεται με τον νέο τίτλο της σειρά, που δεν είναι άλλος από το System Shock 3. Από όσο μπορούμε να κρίνουμε, το System Shock 3 φαίνεται να εξερευνά τα πλέον σκοτεινότερα μονοπάτια της επικράτησης της τεχνητής ευφυΐας σε έναν μελλοντικό κόσμο.

     

    large.qF26fYL2rqFkWLtR.jpg

     

    large.gExFfruElSlEkOw6.jpg

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.