Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Phanteks ανακοίνωσε την νέα PH-TC12LS RGB

    Η low profile ψύκτρα επεξεργαστή PH-TC12LS της Phanteks, είναι ήδη διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Για όποιον όμως χρειάζεται και RGB φωτισμό, η εταιρία ανακοίνωσε μία νέα έκδοση η οποία προσθέτει και αυτό το χαρακτηριστικό.

     

    Η νέα έκδοση φέρει την ονομασία PH-TC12LS RGB και είναι άμεσα διαθέσιμη με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 49,99 δολάρια. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της, πρόκειται για μια low profile ψύκτρα κατάλληλη τόσο για Intel όσο και για AMD sockets. Διαθέτει έξι heatpipes των 6 χιλιοστών σε σχήμα C, για την ταχεία ψύξη του επεξεργαστή. Ο ανεμιστήρας της ψύκτρας είναι ο PH-F120MP, ο οποίος εγγυάται εξαιρετική ροή αέρα και στατική πίεση, σύμφωνα με την εταιρία. Τα RGB χαρακτηριστικά της ψύκτρας υλοποιούνται μέσω του Halos RGB frame το οποίο διαθέτει 18 RGB LEDs. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται προσαρμογείς τόσο για μητρικές με RGB μητρικές, όσο και για κουτιά της Phanteks, επιτρέποντας τον έλεγχο του RGB φωτισμού από τον χρήστη.

     

    PH-TC12LS RGB blue.jpg

     

    PH-TC12LS RGB specs.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.