Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Phanteks ανακοίνωσε το νέο Eclipse P600S

    Η Phanteks ανακοίνωσε το νέο Eclipse P600S, ένα κουτί το οποίο επιχειρεί να προσφέρει μία λύση, τόσο σε αυτούς που επιθυμούν να στήσουν ένα ιδιαίτερα αθόρυβο σύστημα, όσο και σε αυτούς που προσπαθούν να στήσουν ένα σύστημα υψηλών επιδόσεων, το οποίο όμως απαιτεί και καλή ροή αέρα. Αν και οι δύο αυτοί στόχοι φαίνεται να κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση, η Phanteks έχει επιλέξει μία πολύ απλή λύση, ώστε να καταφέρει να καταστήσει εφικτούς και τους δύο αυτούς στόχους με το νέο της κουτί.

     

    Για να πετύχει τους παραπάνω δύο στόχους η Phanteks έχει εφοδιάσει το νέο Eclipse P600S με αφαιρούμενα πλαίσια μπροστά και πάνω. Αν κάποιος επιθυμεί μέγιστη ησυχία, τοποθετεί τα ειδικά αυτά πλαίσια, τα οποία είναι εφοδιασμένα με ηχομονωτικό υλικό που δεν επιτρέπει στον θόρυβο που δημιουργείται στο εσωτερικό του κουτιού να εξέλθει αυτού. Αν πάλι είναι επιθυμητή η μέγιστη ροή αέρα, για μέγιστες επιδόσεις ψύξης, το μόνο που έχει να κάνει ο κάτοχος του κουτιού, είναι να αφαιρέσει τα πλαίσια αυτά, επιτρέποντας έτσι την καλύτερη ροή αέρα μέσα στο κουτί.

     

    Phanteks Eclipse P600S panels 2.jpg

     

    Στα υπόλοιπα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Eclipse P600S περιλαμβάνονται πλαϊνό πλαίσιο από τζάμι υψηλής αντοχής, δυνατότητα φιλοξενίας δύο συστημάτων, το δεύτερο σε mini ITX μητρική(με την βοήθεια του προαιρετικού εξαρτήματος που προσφέρει η Phanteks), αυξημένες δυνατότητες cable management, ελεγκτή ανεμιστήρων PWM, δυνατότητα τοποθέτησης της κάρτας γραφικών κάθετα(με την βοήθεια του σχετικού προαιρετικού εξαρτήματος που διαθέτει η Phanteks) και αυξημένες δυνατότητες όσον αφορά τον τομέα της φιλοξενίας συστημάτων υδρόψυξης.

     

    Phanteks Eclipse P600S.jpg

     

     

    Περισσότερα για το νέο Eclipse P600S, μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και κάποια από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του κουτιού φαίνονται και στις παρακάτω εικόνες.

     

    Phanteks Eclipse P600S Specs.jpg

     

    Phanteks Eclipse P600S hybrid.jpg

    Phanteks Eclipse P600S parts.jpg

    Phanteks Eclipse P600S dim colors.jpg

    Phanteks Eclipse P600S storage.jpg

    Phanteks Eclipse P600S fan support.jpg

    Phanteks Eclipse P600S wc support.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.