Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Philips ανακοίνωσε δύο νέες οθόνες 32 και 35 ιντσών

    Η Philips ανακοίνωσε τα νέα της μοντέλα, 328P6AUBREB και 356M6QJAB/11, με το πρώτο να είναι μια οθόνη των 32'' ανάλυσης QHD και το δεύτερο μια οθόνη 35'', ανάλυσης Full HD. Οι δύο οθόνες απευθύνονται προφανώς σε διαφορετικό κοινό, με το μοντέλο των 32'', εκτός από μεγαλύτερη ανάλυση και υποστήριξη High Dynamic Range (HDR), να διαθέτει και USB 3.1 Type C, έχοντας την δυνατότητα να παίξει και το ρόλο του docking station, ενώ το 35'' μοντέλο, έρχεται με AMD Freesync και το Ambiglow της Philips.

     

    Ειδικότερα, όσον αφορά το 328P6AUBREB, η Philips υποστηρίζει ότι προσφέρει κορυφαία ποιότητα χρώματος και μεγάλες γωνίες θέασης, χάρη και στο IPS panel που χρησιμοποιεί. Υποστηρίζεται χρώμα 10 bit, με κάλυψη του 99% του Adobe RGB και 100% του sRGB(CIE 1973). Η οθόνη καλύπτει και τις προδιαγραφές του HDR-10 (HDMI).

     

    Philips 328P6AUBREB 1.jpg

    Philips 328P6AUBREB 3.jpg

     

    Επιπλέον στις υποδοχές της περιλαμβάνεται και USB 3.1 Type C, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο για φόρτιση συσκευών και μεταφορά ήχου και εικόνας, όσο και για δικτύωση, καθιστώντας την οθόνη μια ενδιαφέρουσα επιλογή για κατόχους φορητών υπολογιστών, μιας και μπορεί να παίξει το ρόλο του hub αλλά και του docking station.

     

    Philips 328P6AUBREB 2.jpg

     

    Το μοντέλο 356M6QJAB/11, απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που ψάχνουν για μια οθόνη ικανοποιητικού μεγέθους, για χρήση η οποία θα περιλαμβάνει θέαση βίντεο και ελαφρό gaming. Έτσι αν και 35'' διαθέτει χαμηλή ανάλυση, Full HD, αλλά έρχεται με AMD Freesync, προσφέροντας πιο ομαλά γραφικά στα παιχνίδια και με το Ambiglow της Philips το οποίο χρησιμοποιεί LED φωτισμό προκειμένου να φωτίσει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται η οθόνη, με τα χρώματα της εικόνας που προβάλλεται εκείνη την στιγμή.  Δυστυχώς η υλοποίηση του Ambiglow εδώ φαίνεται να υλοποιείται με LEDs μόνο στο κάτω bezel της οθόνης. Το panel είναι τύπου IPS, η φωτεινότητα φτάνει τα 250 cd/m², η αντίθεση τα 1000:1 και χρόνος απόκρισης τα 5ms (GtG).

     

    356M6QJAB_11-MI1-global-001.jpg

     

    Και οι δύο οθόνες ενσωματώνουν δύο ηχεία για τον ήχο και LowBlue mode, για πιο ξεκούραστη θέαση.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.