Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Scythe κυκλοφορεί την Ninja 5 με δύο αθόρυβους Kaze Flex 120 PWM ανεμιστήρες

    Η Scythe ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας ψύκτρας Ninja 5 με δύο αθόρυβους ανεμιστήρες Kaze Flex 120 PWM. Οι ανεμιστήρες είναι τοποθετημένοι σε διάταξη push-pull και σύμφωνα με την Scythe το αποτέλεσμα είναι σαφέστατα πιο αθόρυβη λειτουργία, χωρίς να επηρεάζονται οι επιδόσεις της ψύκτρας.

     

    Οι Kaze Flex 120 PWM που χρησιμοποιούνται στην Ninja 5, έχουν ταχύτητα περιστροφής η οποία δεν υπερβαίνει τις 800 στροφές το λεπτό. Ο ένας ανεμιστήρας σπρώχνει τον αέρα προς το κυρίως σώμα της ψύκτρας, με τον άλλον να τον τραβάει μακριά από αυτό. Σε σύγκριση με την προηγούμενη Ninja η οποία είχε μόνο έναν ανεμιστήρα, η νέα Ninja 5 είναι πιο αθόρυβη. Σύμφωνα με την Scythe τα επίπεδα θορύβου δεν ξεπερνάνε τα 14,5 dBA.

     

    Η νέα Ninja 5 προσφέρει επίσης μεγάλη συμβατότητα και με τις μνήμες. Το κυρίως σώμα της είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα με μνήμες οι οποίες έχουν ύψος, μαζί με τις ψύκτρες τους, έως 55 χιλιοστά. Μάλιστα η Scythe αναφέρει συμβατότητα και με τις μητρικές που διαθέτουν 8 θέσεις για μνήμες, όπως αυτές για το LGA 2066 socket.

     

    Το σύστημα στερέωσης που χρησιμοποιείται είναι το νέο Hyper Precision Mounting System (H.P.M.S) τρίτης γενιάς, το οποίο προσφέρει εκτός από αξιόπιστη στερέωση της ψύκτρας πάνω στον επεξεργαστή και ευκολία τοποθέτησης. Είναι συμβατό με Intel LGA775, LGA1150, LGA1155, LGA1156, LGA1366, LGA2011, 2011-v3 και LGA2066, καθώς και AMD AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2, FM2+ και AM4.

     

    Η νέα Ninja 5 (Model No. SCNJ-5000) είναι άμεσα διαθέσιμη προς 45 ευρώ. Στην συσκευασία ο αγοραστής θα βρει εκτός από την ψύκτρα και τους δύο ανεμιστήρες με τα αναγκαία clips, όλα τα απαραίτητα για την τοποθέτησή της, δηλαδή τα απαραίτητα mounting clips για όλα τα sockets, ένα κατσαβίδι, θερμαγώγιμη πάστα, ένα PWM-Y καλώδιο και το βιβλίο οδηγιών.

     

    Scythe Ninja 5 1.jpg

    Scythe Ninja 5 2.jpg

    Scythe Ninja 5 3.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.