Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Η TeamGroup κυκλοφορεί μνήμες RAM βελτιστοποιημένες για AMD X570 και PCIe Gen 4 SSD

    H TeamGroup κυκλοφόρησε δύο ενδιαφέρουσες σειρές ειδικά για AMD Ryzen 3000 επεξεργαστές και την πλατφόρμα Χ570. Πρόκειται για τις σειρές T-FORCE DARK Z α DDR4 Gaming Memory και CARDEA ZERO Z440 PCI-E Gen4 x4 M.2 Solid State Drive.

    large.702XkjztYtP5MGb4.jpg

    Η T-FORCE DARK Z α DDR4 Gaming Memory χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας IC chips που έχουν επιλεχθεί μετά από εξαντλητικές δοκιμές. Η σειρά εγγυάται υψηλές συχνότητες OC και συμβατότητα με την πλατφόρμα X570. Το σώμα των modules είναι σχεδιασμένο με την ιδέα ενός ιππότη που φοράει πανοπλία. Ο σχεδιασμός ολοκληρώνεται με το μαύρο χρώμα της ψύκτρας που έχει περάσει διαδικασία "electrolytic anodizing" για την κατασκευή της.

    large.TBEu2yc5vwEVxwT0.jpg

    Η πλατφόρμα X570 είναι επίσης γνωστή και ως η πρώτη πλατφόρμα που υποστηρίζει PCIe Gen 4. Γι' αυτόν τον λόγο, η TeamGroup κυκλοφόρησε και τη σειρά CARDEA ZERO Z440 PCIe Gen 4 x4 M.2 Solid State Drive. Η σειρά είναι συμβατή με το NVMe 1.3 στάνταρντ και προσφέρει χωρητικότητες 1ΤΒ και 2ΤΒ. Οι ταχύτητες σειριακής ανάγνωσης και εγγραφής φθάνουν τα 5,000/4,400 MB/s αντίστοιχα. Η ψύξη του SSD γίνεται από ψύκτρα κατασκευασμένη από "graphene copper foil", ώστε να εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία με υψηλές επιδόσεις.

     

    large.NHffhSXFCYxKpNjO.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.