Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Κοστίζει μια περιουσία και... ανατινάζεται!

     

     

    Καθώς φαίνεται δεν είναι μόνο οι χρήστες samsung smartphones που χρειάζεται να ανησυχούν για τις μπαταρίες των τηλεφώνων τους, αλλά και οι χρήστες MacBook Pro. Ιδού η ιστορία που δημοσιεύθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από έναν χρήστη MacBook Pro:

     

    «Χθες το απόγευμα το MacBook Pro που χρησιμοποιούσα ανατινάχθηκε. Ήταν πάνω στα πόδια μου, συνδεδεμένο στην πρίζα και ξαφνικά άρχισε να βγάζει καπνούς και από τις δύο πλευρές. Αμέσως το τοποθέτησα στο πάτωμα, όπου εξερράγη, ο καπνός αυξήθηκε και έπιασε φωτιά. Τοξικοί καπνοί γέμισαν το σπίτι μου ενεργοποιώντας τους συναγερμούς πυρκαγιάς και μονοξειδίου του άνθρακα».

     

    Όπως αναφέρει ο χρήστης του reddit με το όνομα "White Panda" κατάφερε να το βγάλει στην αυλή του χρησιμοποιώντας ειδικά γάντια καθώς ήταν καυτό. 

     

    Ως απόδειξη της ιστορίας του ο white panda ανέβασε το ακόλουθο βίντεο στο twitter:

     

    Όταν το laptop κρύωσε και μπορούσε να το μετακινήσει (χωρίς να τον κυνηγάει η πυροσβεστική), το πήγε σε Apple Store εξοργισμένος. 

     

    Οι εκπρόσωποι της Apple το πήραν προκειμένου να εξεταστεί και να κατανοήσουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά όπως ο white panda σχολίασε «φανταστείτε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν βρισκόμουν σε αεροπλάνο».

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.