Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα καμπύλη οθόνη για gaming από την MSI

    Για όσους θα ήθελαν τις πολλές ίντσες, αλλά όχι κατ' ανάγκη και τις μεγάλες αναλύσεις, η MSI ανακοίνωσε το νέο της μοντέλο καμπύλης οθόνης, Optix AG32C. Η νέα οθόνη αν και έχει διαγώνιο 32'', είναι ανάλυσης FullHD. Σε συνδυασμό με άλλα χαρακτηριστικά που προορίζονται ειδικά για την χρήση της οθόνης με παιχνίδια, αποτελεί ίσως μια ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους διαθέτουν μέσης κατηγορίας κάρτες γραφικών, χωρίς να σκοπεύουν να αναβαθμίσουν σύντομα.

     

    Η Optix AG32C, πέρα από την μεγάλη διαγώνιο, προσφέρει ρυθμό ανανέωσης που φτάνει έως τα 165Hz και χρόνο απόκρισης 1 ms MPTR (4ms GtG), χαρακτηριστικά ιδιαίτερα σημαντικά για παιχνίδια με γρήγορη δράση. Επιπλέον υποστηρίζει και AMD FreeSync για ομαλή κίνηση των γραφικών, χωρίς tearing και stuttering. Το panel είναι τεχνολογίας VA, με μεγάλη γωνία θέασης 178 μοιρών και χρωματική παλέτα που καλύπτει το 85% του NTSC και το 110% του sRGB. Η ακτίνα καμπυλότητας της οθόνης είναι 1800R, η φωτεινότητα φτάνει τα 250 cd/m2, ενώ η αντίθεση είναι 3000:1. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά της οθόνης περιλαμβάνονται, τεχνολογία anti flicker, μειωμένη εκπομπή μπλε φωτός, στόχαστρο για FPS παιχνίδια, υποστήριξη του MSI Gaming Desktop. Όσον αφορά τις εισόδους εικόνας, η οθόνη διαθέτει μία HDMI 2.0, μία DisplayPort 1.2 καθώς και μία DVI.

     

    MSI Optix AG32C 1.jpg

     

    Ακόμα δεν είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της οθόνης, καθώς και η τιμής της. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του προϊόντος εδώ: 

    Optix AG32C | MSI Global

     

    MSI Optix AG32C 2.jpg

     

    MSI Optix AG32C 3.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.