Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα Geforce GTX 970 από την Gigabyte

    .
    Η νέα GTX 970 ειδικότερα, θα χρησιμοποιεί το σύστημα ψύξης Twin Turbo Fan, το οποίο είναι αποκλειστικής σχεδίασης της Giigabyte και έχει το χαρακτηριστικό ότι εισάγει αέρα και από τις δύο μεριές του ανεμιστήρα. Αντίθετα σε κάρτες reference των AMD και Nvidia με συστήματα ψύξης blower, εκεί οι ανεμιστήρες εισάγουν αέρα από μην μία μεριά, έχοντας από την άλλη μεριά τους το PCB της κάρτας. Η ιδιαιτερότητα αυτή έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ροής αέρα κατά 24% και την καλύτερη ψύξη της κάρτας κατά 29%, σύμφωνα με την Gigabyte, σε σχέση με τις reference σχεδιάσεις, πολύ περισσότερο σε SLI με δύο κάρτες κοντά μεταξύ τους.

     


    Gigabyte GTX 970 Twin Turbo Fan 4


    Gigabyte GTX 970 Twin Turbo Fan 2


    Gigabyte GTX 970 Twin Turbo Fan 5

     


    Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά η κάρτα δεν διαφέρει ιδιαίτερα έναντι άλλων GTX 970. Η GPU έχει συχνότητα λειτουργίας τα 1051MHz και σε boost τα 1178MHz, ενώ η μνήμη των 4GB τύπου GDDR5 λειτουργεί στα 7010MHz. Η κάρτα διαθέτει μία Dual-link DVI-I, μία HDMI και τρεις DisplayPort. Μια 8pin υποδοχή PCIe αναλαμβάνει να παρέχει την επιπλέον τροφοδοσία που χρειάζεται η κάρτα για την λειτουργία της.

     


    Gigabyte GTX 970 Twin Turbo Fan 3


    Gigabyte GTX 970 Twin Turbo Fan 1

     


    Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία όσον αφορά την τιμή της κάρτας.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.