Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέα LG 27GL850G στα 160Hz, ανάλυσης WQHD, με Nano IPS και Nvidia G-SYNC

    Μπορεί οι οθόνες για παιχνίδια με μεγάλη διαγώνιο να εντυπωσιάζουν, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί οι οποίοι θα ήθελαν μία οθόνη για παιχνίδια, η οποία να μην υπερβαίνει τις 30 ίντσες. Για αυτούς η LG παρουσιάζει στην CES 2019 το νέο μοντέλο 27GL850G, το οποίο έρχεται με αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που αποσκοπούν στο να ικανοποιήσουν τους gamers.

     

    H νέα οθόνη της LG χρησιμοποιεί panel τύπου Nano IPS, ανάλυσης WQHD, δηλαδή 2560 X 1440 pixels, ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει ως τα 160Hz, μέσω overclocking, με τον τυπικό ρυθμό ανανέωσης να είναι 144Hz. Επιπλέον υποστηρίζεται η τεχνολογία Nvidia GSync, η οποία προσφέρει ομαλά γραφικά στα παιχνίδια χωρίς tearing και stuttering. Το εύρος λειτουργίας του GSync είναι από τα 30 έως τα 160Hz. Η αντίθεση είναι 1000 προς 1, οι γωνίες θέασης 178 μοίρες, ενώ το backlight υποστηρίζει flicker-free τεχνολογία για πιο ξεκούραστη χρήση. Όσον αφορά το χρώμα, χάρη στο Nano IPS panel, η οθόνη θα είναι σε θέση να καλύψει το 98% του προτύπου DCI P3.

     

    27GL850G front.jpg

     

    Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της οθόνης περιλαμβάνονται κόκκινος LED φωτισμός, VESA mount, μία είσοδο DisplayPort, μία HDMI, καθώς και HUB με 2 USB 3.0 θύρες με υποστήριξη fast charging και upstream. Υπάρχει επίσης και υποδοχή ακουστικών 3,5 ιντσών. Η οθόνη διαθέτει ιδιαίτερα λεπτά περιθώρια στις τρεις πλευρές της, ενώ η βάση υποστηρίζει την ρύθμιση του ύψους και της γωνίας θέασης της οθόνης, τόσο κατά τον οριζόντιο όσο και κατά τον κάθετο άξονα.

     

    Περισσότερα αναμένεται να μάθουμε στην CES 2019. Η επίσημη σελίδα του προϊόντος βρίσκεται εδώ. Ακόμα βέβαια οι πληροφορίες στην εν λόγω σελίδα είναι περιορισμένες.

     

    27GL850G back.jpg

     

    27GL850G side.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.