Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέες Trident Z DDR4 μνήμες από την G.Skill

    Η μεγάλη εξάπλωση στην αγορά των κουτιών με πλαϊνά παράθυρα, καθώς και του PC modding, οδηγεί τις εταιρίες στο να προσέχουν και την εμφάνιση των προϊόντων τους, πέραν των επιδόσεων που προσφέρουν αυτά. Στο πλαίσιο αυτό η G.Skill ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα των μνημών τύπου DDR4 της σειράς Trident Z σε πέντε νέους χρωματικούς συνδυασμούς.

     

    Οι νέες μνήμες έρχονται να προσφέρουν λοιπόν περισσότερες επιλογές σε χρώματα στους PC modders, ώστε να επιλέξουν αυτές που ταιριάζουν καλύτερα με τα χρώματα της μητρικής, ενώ παράλληλα προσφέρουν και υψηλές επιδόσεις. Οι νέες μνήμες χρησιμοποιούν τις ίδιες αλουμινένιες ψύκτρες που είχαν και οι αρχικές Trident Z, αλλά πέραν της επιλογής μαύρου ή ασημί χρώματος με μια κόκκινη μπάρα στο πάνω μέρος της ψύκτρας, πλέον θα διατίθενται και οι παρακάτω πέντε χρωματικοί συνδυασμοί.

     

    GSkill TridentZ DDR4 colors 1.jpg

     

    Με την διάθεση και των νέων χρωματικών συνδυασμών, πλέον η σειρά Trident Z αποκτάει πλήθος μοντέλων, όσον αφορά συχνότητες, χωρητικότητες  και χρώματα. Έτσι η G.Skill έχει επιλέξει να μην διαθέτει τους νέους χρωματικούς συνδυασμούς, σε κάθε συχνότητα λειτουργίας, αλλά όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα μόνο στα 3200MHz. Τα μοντέλα με συχνότητες από 3300MHz έως και 3466MHz, δεν θα διατίθενται στους συνδυασμούς μαύρο-πορτοκαλί και μαύρο-κίτρινο.

     

    5736efee0bf2f-GSkillTridentZDDR4specsjpg.jpg

     

    Η διαθεσιμότητα των μνημών στους νέους χρωματικούς συνδυασμούς, θα ξεκινήσει προς το τέλος του μήνα.

     

    GSkill TridentZ DDR4 colors 2.jpg

     

    Πηγή: G.SKILL Trident Z DDR4 RAM to be sold in 5 colour combinations


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.