Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέοι RGB ανεμιστήρες κουτιού από την Corsair

    Δύο νέοι ανεμιστήρες με RGB φωτισμό από την Corsair, διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Πρόκειται για τα νέα μοντέλα με κωδικές ονομασίες Corsair LL140 και LL120, των 140 και 120 χιλιοστών αντίστοιχα. Οι νέοι ανεμιστήρες διαθέτουν φωτισμό LED τύπου "δακτυλίδι", προσφέροντας ένα ιδιαίτερα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, χωρίς να είναι εμφανή τα LEDs στον παρατηρητή.

     

    Ο φωτισμός των νέων ανεμιστήρων συμπεριφέρεται όπως τα RGB LED strips, προσφέροντας αυξημένη ευελιξία στην επιλογή των χρωμάτων και των εφέ. Κάθε ανεμιστήρας διαθέτει συνολικά 16 προγραμματιζόμενα LEDs, τα οποία είναι χωρισμένα σε δύο light loops.

     

    Corsair LL1X0 RGB fans.jpg

     

    Οι νέοι αυτοί ανεμιστήρες θα πωλούνται τόσο ξεχωριστά, όσο και ως πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο ανεμιστήρες LL140 ή τρεις LL120, μαζί με το Corsair Lightning Node Pro, το οποίο είναι απαραίτητο για τον έλεγχο των χρωμάτων και των εφέ μέσω του λογισμικού Corsair Link. Εναλλακτικά θα μπορούν να συνδεθούν πάνω στην μητρική, εφόσον αυτή διαθέτει την απαραίτητη σύνδεση και να ρυθμιστούν μέσω κατάλληλου λογισμικού που θα παρέχει ο κατασκευαστής της μητρικής, όπως ένα LED strip.

     

    Η διάθεσή τους υπολογίζεται κάπου στα τέλη Νοεμβρίου. Οι τιμές που διέρρευσαν μιλάνε για 40 ευρώ κόστος μόνο για έναν ανεμιστήρα 140mm LL140 RGB και 84 ευρώ για το πακέτο.

    Οι νέοι ανεμιστήρες της Corsair είναι άμεσα διαθέσιμοι στο NewEgg, με τον έναν LL140 να κοστολογείται στα $40 και το πακέτο με τους δύο LL140 και το Lighting Node Pro $100. Ένας LL120  κοστολογείται στα $35, ενώ το πακέτο με τρεις LL120 και το Lighting Node Pro $120.

     

    Corsair LL1X0 RGB kit.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.