Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέο 3D Mark τεστ για χαμηλών επιδόσεων κάρτες γραφικών και Always Connected PCs

    Το 3D Mark είναι το πλέον γνωστό benchmark για να τεστάρουμε τις επιδόσεις των καρτών γραφικών μας. Η UL Benchmarks ανακοίνωσε την προσθήκη ενός ακόμα DirectX 12 τεστ το οποίο προορίζεται για χρήση με χαμηλών επιδόσεων κάρτες γραφικών, όπως οι ενσωματωμένες στους επεξεργαστές και πολλές κάρτες γραφικών που βρίσκουμε σε φορητούς υπολογιστές και tablets. Το νέο benchmark είναι επίσης κατάλληλο προκειμένου να δοκιμαστούν οι επιδόσεις των νέων Always Connected PCs, ενώ έρχεται και με native υποστήριξη για ARM επεξεργαστές.


    Το νέο benchmark φέρει την ονομασία "3DMark Night Raid". Είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι μια λιγότερο απαιτητική δοκιμή σε σχέση με το "3DMark Time Spy", το οποίο είναι σχεδιασμένο για υψηλών επιδόσεων DirectX 12 κάρτες γραφικών. Ενσωματώνει τρία τεστ, δύο τα οποία επικεντρώνουν στην κάρτα γραφικών και ένα τεστ το οποίο επικεντρώνει στον επεξεργαστή. Τα τεστ που επικεντρώνουν στην κάρτα γραφικών περιλαμβάνουν dynamic reflections, ambient occlusion, tessellation, complex particle systems και post-processing εφέ. Το τεστ για τον επεξεργαστή περιλαμβάνει physics simulation, occlusion culling και procedural generation.

     

     

    Ο χρήστης ενός συστήματος μπορεί να τρέξει το νέο "3DMark Night Raid" προκειμένου να διαπιστώσει την ισχύ του συστήματός του και να έχει μια γρήγορη εκτίμηση του αν θα είναι σε θέση να παίξει γνωστά παιχνίδια του εμπορίου. Έτσι, στο νέο "3DMark Night Raid", η βάση έχει οριστεί να βρίσκεται στους 5000 πόντους, σκορ το οποίο σημαίνει ότι θα μπορούσε να τρέξει το Counter-Strike: Global Offensive στα 70 fps(καρέ ανά δευτερόλεπτο), το Dota 2 επίσης στα 70 fps και το League of Legends στα 80 fps χρησιμοποιώντας ρυθμίσεις χαμηλής έως μέσης ποιότητας σε ανάλυση 1080p.

     

    Όπως μας ενημερώνει η UL Benchmarks, θα διατίθεται ως δωρεάν αναβάθμιση του 3D Mark, με την αναβάθμιση να προσθέτει επίσης και το "Night Raid Stress Test" στα 3DMark Advanced Edition και 3DMark Professional Edition. Το εν λόγω stress τεστ τρέχει ασταμάτητα και αποτελεί ένα καλό τεστ για να ελέγξει κάποιος την σταθερότητα ενός συστήματος.

     

    Το νέο "3DMark Night Raid" και περιλαμβάνεται στην τελευταία έκδοση v2.6.6174 του 3D Mark.

     

    Αν πάλι επιθυμείτε να αγοράσετε το 3DMark Advanced Edition, αυτό διατίθεται στο Steam και από την UL Benchmarks με έκπτωση 75% έως τις 15 Οκτωβρίου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.